Cătălin Cazacu de la Exatlon, prezentator de la Kanal D. Ce emisiune va modera

Cătălin Cazacu a mărturisit că va deveni prezentatorul unei emisiuni interactive pe Kanal D. Fostul concurent de la Exatlon este nerăbdător să înceapă filmările la emisiune și speră să aibă succes. 

22 iun. 2018, 08:44
Cătălin Cazacu de la Exatlon, prezentator de la Kanal D. Ce emisiune va modera

Emisiunea are un format foarte diferit de restul existente deja la Kanal D, scrie click.ro. El va fi în postura de șofer de taxi și își va conduce clienții pe gratis până la destinație. În acest timp, le va adresa diverse întrebări, iar dacă răspunsurile lor vor fi corecte, el îi va plăti pe norocoși.

Citeşte şi CINE-I CHEFU’, o nouă emisiune culinară, începe azi. Chef Foa: „Nu ne relaxăm, doar câştigăm. 1000 EURO în 60 minute…”

„Când m-am întors de la Exatlon, m-am gândit să fac ceva bun pentru oameni. Acest taxi are pornirea gratuită și 0 lei pe kilometru. Cei care se vor urca în ea vor primi bani. Regulile sunt simple, se vor urca în mașină, îi duc gratuit la destinația pe care și-o doresc ei, însă trebuie să-mi răspundă la anumite întrebări. Au trei vieți, însă daca îmi dau trei întrebări greșite, opresc pe dreapta și îi dau jos. Ne vom distra foarte tare”, a explicat Cătălin Cazacu în legătură cu noua emisiune.