Cătălin Crişan, impresionat de drama unei fetiţe bolnave de cancer VIDEO

Cătălin Crişan sare în ajutorul unei fetiţe de 12 ani, bolnavă de cancer osos. Artistul organizează un specatol caritabil şi speră să strângă suficienţi bani pentru ca fetiţa să poată face o operaţie care i-ar putea salva viaţa.

25 sept. 2018, 19:48

Cunoscutul artist, tată a trei copii a fost impresionat de situaţia în care se află Miruna şi organizează duminică, de la ora 12, la sala Mare a Palatului copiilor din Bucureşti un spectacol caritabil. Alături de el şi de copiii pe care-i pregăteşte, pe scenă vor urca Monica Anghel dar şi colegii de şcoală ai fetiţei.

Toţi cei care s-au implicat în acest spectacol caritabil speră să strângă o sumă cât mai mare pentru a acoperi costurile intervenţiei care va avea loc la o clinică specializată din Italia.

Miruna Furtună este elevă în clasa a VI-a la şcoala 129 din Bucureşti, a făcut dansuri şi handbal de performanţă iar în luna iunie a fost diagnosticată cu oteosarcom tip osteoblastic la piciorul drept. Tumoarea are o evoluţie rapidă care i-ar putea pune viaţa în pericol, iar medicii din România spun că operaţia este una dificilă, imposibil de făcut în ţară. Toţi cei care vor să ajute sunt invitaţi să participe la spectacolul organizat de Cătălin Crişan duminică, la Sala mare a Palatului copiilor.

Cei care vor să o ajute pe Miruna pot face donaţii în conturile de mai jos:

ÎN LEI: RO42BRDE441SV34554084410
ÎN EURO: RO53BRDE441SV34554834410