Cătălin Crişan îşi deschide sufletul. Artistul a anunţat când se va însura cu aleasa inimii VIDEO

Cătălin Crișan are din nou gânduri de însurătoare şi speră ca a treia oară să fie cu noroc. Romantic fără cusur, artistul crede că acum, la 49 de ani și-a găsit sufletul pereche alături de care vrea să-și petreacă întreaga viață. Și, ca o împlinire a dragostei ce i-o poartă partenerei sale, promite că se vor căsători chiar de ziua lui de naștere, transmite România TV.

27 mai 2017, 16:34
Cătălin Crişan îşi deschide sufletul. Artistul a anunţat când se va însura cu aleasa inimii VIDEO

Am şi iubit, şi iubesc în continuare că la 49 de ani mai am posibilitatea asta, am şi suferit, dar e frumos pentru că viaţa personal mi-a oferit un balans. Atunci când lucrurile mergeau bine a trebuit să vină ceva mai puţin bine, când credeam că nu mai pot ridica fruntea, Dumnezeu m-a ajutat să mă ridic şi din toate acestea, practic am învăţat”, spune Cătălin Crişan.

Despre iubire, Cătălin Crişan poate vorbi zile şi nopţi la rând şi mai ales poate cânta. E un romantic incurabil, un visător care, mai presus de toate crede că dragostea vindecă orice suflet, oricât ar fi de chinuit. S-a îndrăgostit nebunește de două ori în viață, când și-a pus sufletul la picioarele femeilor care i-au devenit soții, s-a lăsat legănat de valurile iubirii și a suferit decepția despărțirilor.

„Am mai auzit vorba asta că, cineva spunea că e bine să nu te uiţi în trecut şi să te uiţi numai în viitor. Eu zic că e bine să te uiţi în trecut, pentru că dacă nu te uiţi în trecut nu vezi nimic şi atunci poţi să iei aceleaşi plase şi să fii la fel de tăntălău ca atunci când ai greşit…şi nu ştii să repari pe viitor”. 

După ce şi-a vindecat rănile lăsate în suflet de cele două divorţuri, Cătălin Crişan a fost atins din nou de săgeata lui Cupidon și are din nou planuri de însurătoare. De data aceasta însă va fi altfel, își promite artistul.

Abia acum, când a împlinit 49 de ani, Cătălin Crişan crede că şi-a găsit în sfârşit sufletul pereche. Cea care a reuşit să alunge norii de pe cerul său întunecat de cele două divorţuri este o tânără misterioasă, despre care presa a scris că ar lucra pentru o companie aeriană. A renunţat la gândul burlăciei dar a luat o decizie radicală în ce priveşte viaţa lui de cuplu. E foarte hotărât când spune că nu se mai însoară până în ziua în care va împlini 70 de ani.

„Ştiţi cum se spune niciodată să nu spui niciodată, dar acum glumind, am spus că dacă rămâne partenera mea de viaţă lângă mine până la 70 de ani îi promit că pe 6 februarie când împlinesc 70 de ani o voi cere în căsătorie”. 

Anul 2017 este, pentru Cătălin Crişan unul al împlinirii personale dar şi al bilanţului profesional. Iubeşte din nou şi este iubit, e actor şi regizor, scrie piese de teatru care se joacă cu sala arhiplină, iar muzica lui este fredonată de românii răspândiţi în toate colţurile lumii. Anul acesta se împlinesc 30 de ani de când, în lumea muzicii uşoare, steaua lui Cătălin Crişan străluceşte cu putere. Aşa se face că artistul vrea să marcheze momentul cu un concert grandios, pe măsura succesului pe care pe care l-a avut în tot acest timp.

„Pe 3 octombrie la Sala Palatului la orele 19.30 este un spectacol aniversar, îmi serbez cei 30 de ani de carieră, cu orchestră mare. Vor fi mulţi invitaţi, nume celebre nu numai din zona muzicală ci şi din zona scenei şi mai am câteva surprize, se va cânta la pian, clasic, se va dansa, se va recita, se va juca puţin teatru şi la propriu şi la figurat, se va cânta bineînţeles”. 

Unde sunt români pe planeta asta mi se cer trei melodii, dacă nu le cânt, mă duc degeaba: Dacă pleci, vorbeşte Marea şi mama, spune Cătălin Crişan.

În cei 49 de ani, pe care i-a împlinit pe 6 februarie anul acesta, Cătălin Crişan a trecut prin încercări grele, care i-au distrus universul şi i-au sfâşiat sufletul în mii de bucăţi. În 2012 a scăpat ca prin minune dintr-un accident de maşină ce se putea transforma într-o tragedie. La fiecare lovitură pe care a primit-o de la viaţă, Cătălin i-a cerut lui Dumnezeu să-i îngăduie să mai trăiască, să-şi vadă copiii crescând și să mai poată cânta

„Mă emoţionează foarte mult bunătatea la oameni, mă emoţionează filmele. Eu plâng la filme, culmea… şi de exemplu urmăresc, ştiu ce se întâmplă în filmul ăla şi tot plâng. Cel mai mult mă emoţionează zgomotul valurilor, că niciun val nu seamănă cu celălalt, fiecare are povestea lui, forţa lui şi dacă mi-aş dori ceva în viaţa asta, şi dacă oi avea vreodată bani, mi-aş dori o căsuţă micuţă, pe o plajă micuţă, să fiu singur acolo, să nu fie lume şi să sta uaşa, să nu mă întrebe nimeni şi să stau să ascult valurile”, se destăinuie artistul.