Cătălin Ivan atacă dur: „Dragnea şi-a început turneu de adio!”

Cătălin Ivan analizează turneul lui Liviu Dragnea la organizațiile PSD din Moldova, afirmând că pare a fi, mai repede, unul "de adio" și nu de încercare de obținere a susținerii împotriva premierului Mihai Tudose.

13 ian. 2018, 21:04
Cătălin Ivan atacă dur: „Dragnea şi-a început turneu de adio!”

Cătălin Ivan a afirmat că discursurile frumoase și laudelor împărțite între Liviu Dragnea și șefii de organizații locale social democrate sunt pregătite „ca pe vremuri”, făcând referire la perioada de dinainte de decembrie 1989.

Cătălin Ivan: Liviu Dragnea de câteva luni bune nu mai conduce efectiv partidul

Iată postarea integrală a europarlamentarului Cătălin Ivan:

„Turneul lui Liviu Dragnea prin Moldova s-a transformat intr-un veritabil turneu de adio. Discursuri lacrimogene aranjate de liderii locali, declaratii din sala de apreciere, de sustinere si de condamnare a „tradatorilor” Badalau si Tudose, toate luarile de cuvant fiind pregatite cu grija, ca pe vremuri, de liderul local care stie mai bine ca oricine cum sa-si faca seful de la centru sa se simta bine si sa plece multumit.

Din partea lui Liviu Dragnea, aceeasi placa despre multinationale, despre Soros, servicii, ambasade, statul paralel… practic despre toti cei care nu-l lasa sa faca bine Romaniei, despre cum nu va ceda, despre cat de nerecunoscatori sunt aceeasi doi, Badalau si Tudose, pe care el i-a facut oameni. Apoi, pentru ca niciun sprijin, nici chiar din partea celor fideli, nu mai vine astazi pentru Dragnea decat conditionat, incep cererile concrete din sala pe care liderul in dizgratie nu le mai poate refuza. Si uite asa, in cateva zile, se mai fac vreo zece secretari de stat si ministri. Concluzia amara cu care pleaca Liviu Dragnea de la toate aceste intalniri este insa aceea ca absolut nimeni nu va sustine daramarea guvernului Tudose. Dincolo de cuvintele frumoase, aranjate, interesate sau chiar si sincere pe alocuri, Dragnea se loveste de acelasi refuz.

O noua motiune de cenzura este o iluzie. Nu se va ajunge acolo pentru ca PSD a invatat din momentul Sorin Grindeanu. O a doua greseala nu va mai exista. Liviu Dragnea si-a inceputul ultimul turneu prin organizatiile din tara ca presedinte al acestui partid, turneu pe care probabil nu-l va mai finaliza”.