Cătălin Măruţă, declaraţii bombă despre perioada în care a lucrat la alt post tv. A restituit toate salariile primite

Cătălin Măruță, declarații bombă despre perioada în care a lucrat la alt post tv. Mai exact, realizatorul tv a făcut parte din echipa Realitatea tv, în urmă cu mai mulți ani, însă, după șase luni, a părăsit postul.

21 mai 2017, 08:48
Cătălin Măruţă, declaraţii bombă despre perioada în care a lucrat la alt post tv. A restituit toate salariile primite

Cătălin Măruță, declarații bombă despre perioada în care a lucrat la alt post tv. Vedeta Pro tv a vorbit despre lucruri pe care nimeni nu le știa despre el. „După şase luni de Realitatea, dintre care trei am făcut emisiune şi alte trei în care nu mai începea emisiunea, dar eu îmi luam un salariu lună de lună, m-am dus la el şi i-am spus că nu mai sunt fericit şi că nu-mi place ce fac”, a povestit prezentatorul într-un interviu pentru DigiFM.

Citeşte şi Andra, anunţ emoţionant pe Facebook. „E mai mult decât credeam că este posibil”

Mai mult, imediat după ce s-a hotărât să părăsească Realitatea TV i-a înapoiat lui Sorin Ovidiu Vîntu toate cele 6 salarii.

„Acolo câştigam foarte mulţi bani. Şi ce crezi că am făcut? Banii pe care i-am primit de la Realitatea au fost nişte bani de care nu am vrut să mă ating. Simţeam că nu e locul meu, că poate fac ceva greşit. Nu aveam o siguranţă sau o deschidere. M-am dus la bancă şi am trimis toţi banii înapoi. M-am dus la Vîntu şi i-am zis: şase luni de zile mi-aţi dat un salariu pe care nu l-am meritat pentru că eu nu am făcut absolut nimic. Patru luni am stat degeaba şi două luni jumate am stat numai în breaking news-uri. Aşa am plecat de-acolo şi am revenit la Tonomatul de pe doi”, a povestit Cătălin Măruţă. Anul trecut, emisiunea lui Măruță, de la Pro tv, a împlinit 9 ani.