Cătălin Măruţă, despre momentul în care Andra s-a mutat în garsoniera lui: „A venit cu geamantanul, o veioză şi un tablou”

Andra şi Cătălin Măruţă formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Recent, Măruţă a povestit momentul în care s-au mutat împreună în gasoniera lui din Bucureşti. Acum au doi copii frumoşi şi sunt foarte fericiţi.

23 sept. 2017, 15:41
Cătălin Măruţă, despre momentul în care Andra s-a mutat în garsoniera lui: „A venit cu geamantanul, o veioză şi un tablou”

Cătălin Măruţă a povestit, amuzat, cum s-a derulat momentul în care Andra s-a mutat la el. Cei doi erau deja într-o relaţie, de câteva luni.

„Îmi aduc aminte cum a fost mutatul. Când eu stăteam în garsoniera mea, Andra stătea cu părinţii în Bucureşti şi tot plănuiam să locuim împreună. Când m-am întors de la muncă, Andra era acasă şi foarte hotărâtă. Cu un geamantan, o veioză şi un tablou”, a spus Măruţă, potrivit cancan.

Cei s-au cunoscut în anul 2005, la emisiunea „Tonomatul DP 2”, de pe TVR 2, pe care o prezenta chiar Măruţă. Cântăreaţa, care atunci avea 19 ani, a fost pusă de Cătălin să cânte live, iar Andra s-a descurcat de minune

„Ne-am văzut prima dată la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aş petrece toată viaţa, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns, am început să-l privesc cu alţi ochi”, a povestit Andra.

S-au cuplat după doar câteva luni, iar la aproximativ un an s-au mutat împreună.

Au trecut nu mai puţin de 12 ani de iubire, timp în care au petrecut nenumărate clipe de neuitat. Dar, mai presus de toate, cuplul are doi copii minunaţi, David şi Eva.

Citeşte şi Andra spune adevărul despre căsnicia cu Măruţă: „În orice cuplu se schimbă lucrurile”