Cătălin Moroşanu a făcut anunţul pe Facebook: „După 15 ani…”

Cătălin Moroşanu şi Georgiana sunt căsătoriţi de patru ani, iar în luna noiembrie din 2012 au făcut nunta.  Luptătorul şi-a cunoscut marea sa iubire pe internet, iar de atunci sunt de nedespărţit.

16 mai 2017, 07:50
Cătălin Moroşanu a făcut anunţul pe Facebook: „După 15 ani…”

Cătălin Moroșanu este unul dintre cei mai îndrăgiți sportivi din România. Deși fizicul său este unul impunător, Moroșanu este, de fapt, un om simpatic și un romantic extraordinar. 

„15 ani împreună! Îţi mulţumesc că mi-ai dăruit cei mai frumoşi ani din viaţa ta!”, a scris Cătălin Moroşanu în dreptul imaginii de pe Facebook. 

CATALIN MOROŞANU, bătaie ca-n filme în „KOrida de la Madrid”. Moartea din Carpaţi l-a distrus pe colosul Poloniei VIDEO

Cătălin Moroşanu a povestit în trecut despre modul în care a cunoscut-o pe soția sa Nimeni nu se aștepta ca cei doi să se îndrăgostească chiar pe… internet.

„Mi-am cunoscut soţia pe internet, pe vremea aceea exista un canal de chat foarte popular, MIRC. Am început să vorbim acolo foarte mult, iar prima întâlnire reală a fost în parcul din faţa poştei din Iaşi”, povestea, adesea, Morosanu.

Așa cum am specificat mai sus, chiar dacă nu pare, Moroșanu știe cum să păstreze romantismul în relație.

“Înainte aveam o bancă a noastră, dar acum nu mai este. S-a construit o poştă peste!”, a declarat Georgiana, soția lui Moroșanu, în cadrul unui interviu.