Cătălin Moroşanu, făcut KO de POLIŢIA RUTIERĂ. A rămas fără PERMIS

Cătălin Moroşanu a rămas fără permis după ce agenții de la Rutieră din Vaslui l-au prins circulând cu viteză excesivă în localitate.

19 iun. 2017, 07:02
Cătălin Moroşanu, făcut KO de POLIŢIA RUTIERĂ. A rămas fără PERMIS

Cătălin Moroşanu se afla în trecere prin localitatea vasluiana Marașeni când a fost surprins de radar cu 110 km la ora. Moroșanu a dat de unul dintre cei mai aprigi agenți, după cum se plâng șoferii din Vaslui. Agentul Mihai Vizitiu de la Biroul Poliţiei Rutiere și-a dobândit renumele după ce i-a luat permisul chiar tatălui şefului său de la Rutieră.

Cătălin Moroşanu a făcut anunţul pe Facebook: „După 15 ani…”

„Era 7 dimineața şi, deodată, am văzut o mașină albă, neinscripționată, cum întoarce pe linie continuă. A pus sirenele şi s-a luat după mine. Era poliţia, m-a oprit în trafic pentru că aş fi avut viteză. Să vedem, să demonstreze. Nu îmi aminesc ce viteză aveam, nu ştiu dacă am permisul suspendat, să îmi trimită acasă procesul verbal să îl văd”, a declarat, pentru Vremea Nouă, Catalin Moroşanu.

„Moartea din Carpați” riscă o amendă de 1.350 de lei și o suspendare a permisului pe o perioadă de 90 de zile, mai ales că nu este la prima abatere.