Cătălin Moroşanu, trimis să aplaneze un conflict la Iaşi. Ludovic Orban i-a trasat o sarcină de partid

Ludovic Orban, preşedintele PNL, a decis în urma Biroului Executiv al partidului să trimită un „sol de pace” la organizația din Piatra Neamț, care e măcinată de lupte intestine, în persoana luptătorului de K1, Cătălin Moroșanu.

21 mart. 2018, 09:50
Cătălin Moroşanu, trimis să aplaneze un conflict la Iaşi. Ludovic Orban i-a trasat o sarcină de partid

Cătălin Moroșanu face parte dintr-o comisie „de pace” care, în termen de două săptămâni, va redacta și va prezenta un raport privitor la disensiunile din sânul filialei PNL Piatra Neamț. Potrivit surselor EVZ, Orban îl va demite pe liderul liberalilor nemțeni, Mugur Cozmanciuc, chiar după prezentarea raportului amintit.

Domnul Moroșanu este un om extrem de activ în spaţiul politic, un om serios, un om devotat și care reprezintă cu cinste PNL”, a explicat Orban, la începutul săptămânii, cum a ajuns Moroșanu să fie în echipa partidului.

Cariera politică a lui CătălinMoroșanu a început în 2012, când a devenit consilier județean în Iași, ales pe listele PDL. În 2016 a trecut în barca PNL, a devenit prim-vicepreședintele TNL și a obținut un nou mandat de consilier județean.