Cătălin Zmărăndescu, primele declaraţii despre Gigi Becali după RUPTURĂ. Cum a ajuns să lucreze pentru patronul FCSB

Cătălin Zmărăndescu a devenit celebru atunci când a ajuns să lucreze pentru Gigi Becali, deși înainte lucrase pentru rivalul acestuia, George Copos.

15 ian. 2018, 10:34
Cătălin Zmărăndescu, primele declaraţii despre Gigi Becali după RUPTURĂ. Cum a ajuns să lucreze pentru patronul FCSB

Cătălin Zmărăndescu a rememorat la Digi Sport perioada în care a fost garda de corp pentru patronul de la FCSB și cum a ajuns să fie angajat, în 1998.

„Am ajuns să fiu bodyguard după o competiţie sportivă în care am avut meci cu unul dintre bodyguarzii dânsului, în K 1. L-am bătut foarte bine, iar după meci a intrat ca fulgerul în vestiar. Mi-a zis aşa: Băi, băiete, tu de mâine lucrezi pentru mine! Nici n-am apucat să reacţionez. Şi, de atunci, am lucrat împreună”, a povestit Zmărăndescu.

Îl mai ştiţi pe Cătălin Zmărăndescu, fostul bodyguard al lui Gigi Becali? Ce face acum şi ce spune despre perioada Steaua

Cătălin Zmărăndescu nu uită însă momentul când a intrat în inchisoare, din cauza lui Gigi Becali, după spusele sale. În 2009, când lui Becali i-a fost furată mașina, a fost implicat și Zmărăndescu în recuperarea acesteia. În consecință, acesta, alături de Ștefan Dediu și Nicolae Dumitraşcu, a stat în arest preventiv 29 de zile.

„Am crescut oarecum împreună. Ca imagine, exceptând ultima parte a relaţiei noastre, totul a fost perfect. Gigi  Becali nu e atât de rău pe cât se spune. Face şi lucruri bune, dar da, dă şi cu piciorul și face totul praf. De atunci nu ne-am mai întâlnit, așa că nu știu ce va fi. Dar e clar că nu-l voi ocoli, educația mea nu-mi permite să mă port astfel. Ne vom strânge mâna, cel mai probabil. Cu siguranță, nu-l voi evita”, susține Cătălin Zmărăndescu.