Cătălina Ponor, anunţ DUREROS după operaţia la picior. „Au apărut complicaţii”

Cătălina Ponor a ratat Campionatele Mondiale de la Glasgow din cauza unei accidentări la tendon, care a impus o intervenţie chirurgicală. Revenită în activitate după o pauză de trei ani, tripla campioană olimpică la JO din 2004 şi dublă medaliată la ediţia din 2012, spera să fie "locomotiva" echipei, însă problemele medicale au împiedicat-o să participe. Acum speră doar că se va recupera în timp util pentru a se pregăti pentru Jocurile Olimpice din 2016.

29 nov. 2015, 21:32
Cătălina Ponor, anunţ DUREROS după operaţia la picior. „Au apărut complicaţii”

Cătălina Ponor va sta departe de sala de gimnastică mai mult decât se estima după operaţia la tendon din octombrie. „Pentru că au apărut nişte complicaţii la tendon după operaţie a trebuit să trec oceanul până în SUA, pentru a începe o recuperare puternică. Ei bine, uitaţi o parte dintre exerciţiile pe care le fac alături de doctorul Robert Donatelli, căruia îi mulţumesc pentru profesonalismul de care dă dovadă. Voi rămâne aici încă şase săptămâni, în care mă voi pregăti pas cu pas şi voi asculta sfaturile doctorului. Nu trebuie să fac nicio greşeală pe timpul recuperării în drumul spre Rio”, a scris Cătălina Ponor pe Facebook, alături de un clip cu exerciţiile de stretching şi terapie pe care le face.

Cătălina Ponor a fost operată la tendonul unui picior, pe 19 octombrie, la Viena, iar după intervenţia chirugicală declara că totul a decurs cu bine şi în maximum două luni o va lua de la capăt, „pas cu pas”, mulţumindu-i antrenorului Octvian Bellu că i-a fost alături în spital. Lucrurile s-au complicat, însă, şi nu se ştie cât de mult va dura acum recuperarea.