CAZ CUTREMURĂTOR în Iaşi. O femeie a fost ucisă de soţ chiar în faţa fetiţei lor VIDEO

Clipe de coşmar trăite de o copilă de doar 9 ani din Iaşi. Fetiţa a asistat neputincioasă cum tatăl ei îi omoară mama. De frică, a rămas lângă mama ei toată noaptea. Dimineaţa, a fugit la vecini pentru a le spune ce s-a întâmplat. Cu mama moartă, iar tatăl arestat, a ajuns în grija statului.

03 iul. 2017, 10:00
CAZ CUTREMURĂTOR în Iaşi. O femeie a fost ucisă de soţ chiar în faţa fetiţei lor VIDEO

Constantin şi Anca Bivolariu erau căsătoriţi de 10 ani. În tot acest timp, s-au mai certat, dar discuţiile dintre ei nu au degenerat. De această dată, bărbatul, băut bine, s-a năpustit cu pumnii pe femeie şi a sugrumat-o, scrie bzi.ro.

La scenele teribile a asistat, îngrozită, dintr-un colţ al camerei, fetiţa lor de doar 9 ani. Copila nici măcar nu a avut curaj să fugă. A rămas acolo nemişcată, până dimineaţă. Apoi, a mers şi le-a povestiti totul vecinilor.

În aceeaşi curte locuieşte şi mama bărbatului acuzat de crimă. Femeia susţine că nu a auzit nimic. Bunica a fost de acord ca nepoata ei să ajungă în grija statului.

Poliţiştii din Iaşi au deschis o anchetă, iar bărbatul a fost reţinut. Rudele soţiei sale vor să aibă grijă de micuţă, însă tatăl nu este de acord. Deocamdată, rămâne în centrul de plasament.

Citeşte şi CRIMĂ ORIBILĂ în IAŞI. Un bărbat l-a lovit pe un altul cu o cărămidă în cap până a murit. Victima, confundată de către criminal VIDEO