Caz desprins din filme: Un bărbat dat dispărut şi-a amintit după 30 de ani adevărata identitate. El îşi pierduse memo

Un canadian care a fost dat dispărut în urmă cu 30 de ani şi-a amintit brusc cine este, iar astfel şi-a rezolvat propria dispariţie. Acesta şi-a pierdut memoria în urma unei lovituri în zona capului, iar abia acum şi-a adus aminte care este numele său.

12 feb. 2016, 10:15
Caz desprins din filme: Un bărbat dat dispărut şi-a amintit după 30 de ani adevărata identitate. El îşi pierduse memo

Edgar Latulip a dispărut când avea 21 de ani. Potrivit mamei sale, el avea probleme de sănătate, iar în momentul  în care a dispărut se afla internat într-un spital, după ce încercase să-şi pună capăt zilelor. De acolo, nu se ştie cu exactitate unde a plecat, cert este că nu îşi luase şi pastilele cu el.

În acest timp, mama sa nu a mai auzit nimic despre el şi s-a temut că fiul ei a încercat din nou să se sinucidă sau poate a fost ucis.

Dispariţia fiului ei a fost elucidată însă după 30 de ani. Bărbatul s-a lovit la cap şi îşi pierduse memoria, aşa că şi-a creat o nouă identitate.

Acum, însă, a început să-şi amintească cine este cu adevărat şi i-a spus unui poliţist că numele său adevărat este Edgar Latulip. Autorităţile au efectuat un test ADN şi au confirmat că aceasta este identitatea sa.

Mama bărbatului, acum în vârstă de 76 de ani, a fost şocată să afle că fiul său este sănătos. Cei doi urmează să se reunească în curând.