Caz incredibil la Londra. Un pasager a căzut din avion pe acoperişul unei clădiri

Doi bărbaţi au părăsit Africa de Sud ascunşi în trenul de aterizare al unui avion British Airways. Unul dintre pasagerii clandestini a căzut însă în timp ce avionul survola Londra şi se pregătea să aterizeze pe aeroportul Heathrow.

19 iun. 2015, 11:20
Caz incredibil la Londra. Un pasager a căzut din avion pe acoperişul unei clădiri

Avionul circula pe ruta Joahannesburg (Africa de Sud) – Londra, distanţa dintre cele două metropole fiind parcursă în peste 11 ore. În tot acest timp, cei doi sud-africani au stat agăţaţi de trenul de aterizare al avionului, la peste 10.000 de metri altitudine şi temperaturi mai mici de minus 50 de grade.

Unul dintre ei nu a rezistat, iar când avionul se pregătea de aterizare şi a coborât trenul de aterizare a căzut. Trupul său a ajuns pe acoperişul unei clădiri de birouri din vestul Londrei.

În mod miraculos, al doilea sud-african a supravieţuit cursei de coşmar de la Johannesburg, fiind descoperit de poliţie după aterizare. Bărbatul, care are în jur de 25 de ani, a rezistat ascuns în zona trenului de aterizare, pe durata zborului de peste 12.000 de kilometri. Starea sa este însă critică.