Caz şocant în Brazilia: Un băiat de 3 ani a ajuns să cântărească 70 de kilograme FOTO

Un băiat de numai trei ani, din Brazilia, a ajuns să cântărească nu mai puţin de 70 de kilograme. Părinţii săi sunt disperaţi, în timp ce doctorii încearcă să descopere de ce boală suferă copilul.

30 sept. 2014, 07:01

Misael s-a născut cu o greutate normală, de 2,9 kilograme, însă, de atunci, s-a îngrăşat în fiecare lună. Astfel, a ajuns acum să aibă nu mai puţin de 70 de kilograme. Părinţii lui încearcă acum să afle motivul pentru care s-a îngrășat atât de mult. Doctorii cred că băiatul are o boală rară, din cauza căreia îi e mereu foame, potrivit DailyMail.

Mai exact, cei care suferă de acest sindrom, numit Prader-Willi, mănâncă de până la şase ori mai mult decât în mod normal şi chiar şi aşa simt în continuare senzaţia de foame. Din cauza acestei maladii, viaţa copilului a devenit foarte grea.

Pentru părinţi, şi o simplă vizită la doctor este o provocare dificilă. Asta cu atât mai mult cu cât băiatul abia poate să meargă. Acum, ei aşteaptă rezultatele testelor, dar şi tratamenul recomandat de medici pentru ca băiatul să revină la o viață normală.