Ce a ales de pe tavă fiica Biancăi Drăguşanu, Sofia, atunci când i s-a rupt turta FOTO

Bianca Drăguşanu a venit pentru prima dată cu fetiţa ei, micuţa Sofia, şi iubitul ei, Victor, la TV, şi a dezvăluit amănunte neştiute din intimitatea lor! Bianca a povestit, cu sinceritate, cum le-a schimbat Sofia viaţa-inclusiv cea amoroasă!

31 ian. 2018, 08:54
Ce a ales de pe tavă fiica Biancăi Drăguşanu, Sofia, atunci când i s-a rupt turta FOTO

„I-am zis că dacă e şiret o fac fundiţă. În timpul săptămânii e mai greu, în weekend e ca o minivacanţă pentru noi” a început Bianca să povestească despre Sofia, scrie cancan.ro.

Citeşte şi Bianca Drăguşanu, mărturisire ÎN PREMIERĂ. Ce spune despre CONDIŢIILE DESPĂRŢIRII de Victor Slav

„Manâncă orice, suntem foarte norocoşi din acest motiv, pofteşte ce vede la mine eu dacă mănânc foarte condimentat trebuie să ma ascund, în general ce mănânc eu mănâncă şi ea, ciorbiţe, borş de peşte, ciupercuţe la grătar…vorbeşte foarte bine japoneza cu bunicuţa la 1 an şi patru luni,(râde, n.r.) are dinţişori, se spală şi pe dinţi şi are tot felul de cuvinte pe care le descoperim şi ne amuzăm împreună, pe Bella o strigă cacho, zice mama, mama, încontinuu, tatule, mamule… Am fost foarte invidioasă pe Victor că fetiţa n-ar ochii mei… are ochii lui. Mulţumesc bunului Dumnezeu că e sănătoasă, şi e după mine peste tot” a spus Bianca, extrem de fericită.

Realizatoarea TV a povestit cu subînţeles, şi cum decurg întâlnirile intime cu Victor, în condiţiile în care ea lucrează ziua şi el noaptea, iar Micuţa Sofia doarme în pătuţul ei.

„Sunt zile în care nu ne întâlnim, cinci din şapte …mai repede aşa (se petrec lucurile, n.r.) dar asta nu înseamnă că nu ne facem timp, sunt zile în care pleacă weekendurile la buni, la spa, la cursuri intensive de japoneză. De Revelion am fost în Dubai, fără ea, că n-ar fi înţeles nimic” a mai zis Bianca, mai în glumă, mai în serios.

La petrecerea tăiatului turtei, totul s-a petrecut exact cum a sperat Bianca.

„A ales ce mi-am dorit eu, i-am pus mai multe chestii…cruciuliţa, o cărticică cu înţelepciune-numele ei în traducere, mărgele-cochetă şi apoi pixul şi banii, acum ce va fi om vedea…”.