Ce a făcut cu banii patroana agenţiei care a ţepuit turiştii. În ce a investit sumele luate de la aceştia

Patroana agenţiei de turism care a păcălit sute de clienţi şi i-a lăsat fără vacanţe s-a folosit de banii acestora pentru a-şi deschide o florărie de lux. Potrivit România TV, există suspiciuni că patroana s-ar fi folosit de banii clienţilor şi pentru a-şi plăti o casă

28 iun. 2018, 11:36
Ce a făcut cu banii patroana agenţiei care a ţepuit turiştii. În ce a investit sumele luate de la aceştia

Pentru sute de oameni, vacanţa de vis s-a transformat într-un coşmar. Ei au rămas fără banii de vacanţe, după ce Agenţia Terra Tourism şi-a închis porţile. Reprezentanţii agenţiei şi-au anunţat clienţii, printr-un email, că trebuie să meargă la asigurator ca să îşi recupereze banii. În timp ce oamenii caută soluţii pentru a-şi recupera banii, Oana Aniela Dunel (fostă Păcală, înainte de căsătorie), s-ar fi folosit de banii păgubiţilor, pentru o afacere online cu articole pentru copii.

Mai mult decât atât, a publicat anunţuri de angajări pentru o “florărie de lux, specializată în aranjamente florale personalizate”. Anunţul precizează că “este vorba de o “florărie online cu livrare rapidă în Bucureşti şi împrejurimi. Conform analizelor financiare,agenţia a vândut anul trecut pachete turistice de peste 1,5 milioane euro. Un calcul simplu, arată că în jur de 1.500 de persoane au achiziţionat servicii de la această agenţie,pe tot parcursul anului 2017.