Ce ascunde pagina 666 din Biblie. Secretul TERIFIANT

Daca cifra 7 simbolizeaza perfectiunea, "666" e considerat un număr malefic de către credincioşi. 

07 nov. 2014, 10:47
Ce ascunde pagina 666 din Biblie. Secretul TERIFIANT

Foarte multe persoane asociaza grupul de cifre 666 cu numele Diavolului, dar se pare ca nu este chiar asa. Totul a plecat de la o fraza din Noul Testament: „Cel care va intelege va putea calcula numarul Fiarei, intrucat e vorba de un numar care defineste o persoana. Numarul acelui om este 666”. Totusi, sunt multe de zis in privinta acestui lucru. In primul rand, sintagma „cel care va intelege” face referire o anumita persoana, iar in al doilea rand, e vorba de o persoana reala, nu de o figura istorica.

Daca cifra 7 simbolizeaza perfectiunea, „666” e considerat drept o insulta. Trebuie adaugat si faptul ca numele grecesc al Imperiului Nero, scris in ebraica, are o valoare numerica echivalenta cu 666.

Citeşte şi Un preot a rupt tăcerea despre cifra 666. Ce semnifică şi ce putere are asupra noastră

De altfel, din cauza originii, se spune ca cifra 666 simbolizeaza rautatea Imperiului Roman. In timp, ideea a fost dezvoltata, astazi crezandu-se ca omul cu cifra 666 in frunte este chiar Satana.

Cu toate acestea, se vorbeste de superstitie. Din nevoia de senzational, omul cauta sa citeasca si sa ia parte la lucruri cat mai infricosatoare.

BIBLIA ascunsă printre rânduri: Perversiuni şi barbarie în cartea sfântă