Un preot a rupt tăcerea despre cifra 666. Ce semnifică şi ce putere are asupra noastră

Din cauza atator intrebari despre cifra 666, cunoscuta si drept cifra Diavolului, arhimandritul Daniil Gouvalis a decis sa vorbeasca deschis. Pana acum a existat o isterie in masa legata de prezenta acestei cifre pe haine, vase, calculator, pasapoarte. Este intr-adevar cifra Diavolului? Are ea puteri incontrolabile asupra noastra?

02 aug. 2014, 08:56
Un preot a rupt tăcerea despre cifra 666. Ce semnifică şi ce putere are asupra noastră

Conform arhimandritului Daniil Gouvalis, NU este adevarat, scrie bzi.ro. Da, sunt bancnote marcate cu 666, dar atat timp cat cumperi mancare pentru un cersetor ori haine pentru un nevoias, n-are cum sa fie vorba de Satana la mijloc. Daca te duci sa-ti platesti impozitul la stat si dai un ban marcat cu 666, nu are nici o legatura cu partea religioasa.

Citeşte şi Dumnezeu i s-a arătat unui ateu în nori. El zice că ar putea fi la fel de bine Sean Connery sau Karl Marx FOTO

Nu uita: „Dati Cezarului cele ce sunt ale Cezarului si lui Dumnezeu cele ce sunt ale lui Dumnezeu” (Matei 22, 21). Asadar, atat timp cat banul se intoarce de unde ti-a venit, esti in afara oricarui pericol.

La fel se intampla si cand e vorba de un cifru sau un pasaport. Daca o stampila are 666, ce e cu asta? Nimeni nu a avut de suferit pana acum din cauza asta si fii sigur ca au fost oameni cu pasapoarte numerotate astfel.

Citeşte şi Omul care l-a arestat pe Arsenie Boca, MARTORUL unei MINUNI. Declaraţia lui îţi ridică părul pe spate

Cu alte cuvinte, arhimandritul Daniil Gouvalis ne spune clar sa nu ne infricosam de acest lucru. In spatele terorii cu 666 nu sunt decat niste persoane cu interese meschine, ascunse, care vor sa creeze o isterie in masa, pentru putea manipula mai usor lumea. Si pentru totul e lumesc in acest caz, trebuie sa ne ingrijim de suflet.

In al doilea, rand, FOARTE IMPORTANT, nimeni NU a spus pana acum ca abia la venirea Antihristului pe Pamant, cifra 666 va avea putere asupra omului. De ce? Pentru ca asa cum noi avem Taina Botezului, cand suntem crestinati si unsi cu mir, va fi „creata” taina anti-botezului, adica Diavolul va fi insemnat cu 666.

Citeşte şi Controversă despre Iisus: îşi putea schimba forma?

„Exista unii ce propovaduiesc ca deja s-a nascut mesia cel mincinos. Ba chiar sustin ca ştiu numele sau, data nasterii si data aparitiei sale. Dragi cititori, cei ce dau date cronologice în privinta celor de pe urma, fiti încredintati ca sunt rataciti suta la suta. Fie si numai precizarea unei date exacte constituie indiciu fara gres dupa care identificam ratacirea. Din sec. I d.Hr. si pâna astazi au tot aparut oameni preziceau, cu date, evenimente eshatologice. Toti s-au dovedit rataciti. Nimeni nu poate spune date exacte. Poate antihristul va veni în cincizeci de ani, dar poate aparea si în trei mii de ani. Aceasta numai Dumnezeu o cunoaste”, spune arhimandritul Daniil Gouvalis.