Ce culoare are aura ta, în funcţie de zodie

Aura este campul electromagnetic care inconjoara corpul uman. Pentru multi, insa, aura este o reflectare a propriului sine.

RomaniaTV.net
17 sept. 2018, 20:01
Ce culoare are aura ta, în funcţie de zodie

Astrologii au intuit, pe baza caracteristicilor comune ale zodiilor, ce culoare are aura fiecareia. Daca esti nascut la granita dintre zodii, citeste descrierea ambelor, intrucat esti influentat de amandoua.

BERBEC – Rosu aprins
N-ar trebui sa te mire ca acest semn de foc rece, agresiv si increzator are aura de un rosu aprins. Aceasta culoare exprima abilitatea Berbecului de a „exploda” si de a scoate flacari pe nari atunci cand este nervos. Stiu ce vor in viata si nimic nu le sta in cale.

TAUR – Verde padurar
Stabil, cu picioarele pe pamant, Taurul este atras de mediul natural. Isi trage puterea din pamant, de aceea aura verde padurar ii reprezinta. Taurul este hotarat, loial, devotat oamenilor pe care ii iubeste. Este liantul care tine familia unita.

GEMENI – Galben
Gemenii sunt optimistisi jucausi. Ei vad lumea in culori stralucitoare. Ei nu prea iau viata in serios si sunt conectati la copilul interior. Aduc un zambet pe buzele tuturor si lumineaza o incapere atunci cand intra in ea. De aceea, culoarea aurei lor este galben.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.