Ce dezvăluie culoarea ochilor despre caracterul tău

Ochii sunt, în general, primul lucru pe care îl observi când întâlneşti un necunoscut şi oamenii de ştiinţă susţin că există un motiv întemeiat pentru asta.

24 oct. 2016, 20:03
Ce dezvăluie culoarea ochilor despre caracterul tău

Ei au descoperit ca ochii pot dezvalui multe lucruri despre personalitatea posesorului lor. Culoarea ochilor le spune celorlati ce iti place sau displace, toleranta la durere si cum te percep cei care te cunosc.

Iata, asadar, ce dezvaluie culoarea ochilor tai unei persoane atente.

Ochii capui

Din punct de vedere stiintific, ochii caprui sunt rezultatul unei cantitati mai mari de melanina in corp. Persoanele cu ochii caprui sunt, in general, mai puternice si increzatoare in fortele proprii motiv pentru care ceilati le cer sfatul.

Cercetatorii de la Universitatea Charles din Praga sustin ca oamenii cu ochii inchisi la culoare sunt perceputi drept loiali si respectosi, insa care nu pleaca niciodata capul. De obicei, persoanele cu ochii caprui sunt liderii grupului din care fac parte.

Un alt lucru interesant este ca acesti oameni dorm mai putin cu doua ore decat semenii lor care au ochii de o culoare diferita, sustine un studiu publicat in Chronobiology International.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.