Ce este sucul din iarbă de grâu, cum se prepară şi cum are grijă de sănătatea noastră

Sucul de iarbă de grâu este un preparat senzaţional, care nu numai că îţi curăţă organismul de toxine, dar ţine bolile la distanţă şi îţi oferă energia de care ai nevoie.  

RomaniaTV.net
27 ian. 2014, 09:40
Ce este sucul din iarbă de grâu, cum se prepară şi cum are grijă de sănătatea noastră

Beneficiile sale sunt cunoscute de mii de ani, recent el fiind adus in atentia opiniei publice de Andreea Marin, care a marturisit ca il foloseste de cateva luni.

Iarba de grau are o istorie de peste 5.000 de ani, fiind folosita de vechii egipteni care au descoperit ca ii mentine sanatosi si le ofera vitalitate. In lumea civilizata, consumul graului tanar a inceput mult mai tarziu, in jurul anilor 1930, in urma rezultatelor obtinute in cadrul unor experimente pentru a populariza planta.

Andreea Marin este una dintre vedetele care se bucura zilnic de beneficiile oferite de sucul de iarba de grau. „Zana” a marturisit pe Facebook cat de bine se simte dupa ce urmeaza o dieta in care include „sangele verde”, asa cum i se mai spune sucului de iarba de grau. Actuala sotie a medicului turc Tuncay Ozturk le-a explicat fanilor si cum il prepara chiar ea, in propria casa:

„Semintele le sadesc singura acasa in pamant organic, dupa o saptamana tai iarba si o impart in 7 portii pastrate apoi la congelator, consum zilnic cate una. In paralel, am grija sa creasca iarba de grau din a doua tava, pentru a-mi completa rezerva”, a explicat vedeta pe reteaua de socializare. In plus, pentru a completa dieta, Andreea Marin a marturisit ca a inceput si o cura cu alte sucuri naturale.

Află mai multe despre sucul din iarbă de grâu pe Ele.ro