Ce fel de fostă iubită eşti, în funcţie de zodie

Treci repede peste o despărțire sau, din contra, suferi mult și ai tendința să te răzbuni pe cel care te-a trădat? Află ce fel de fostă iubită ești, în funcție de zodia în care te-ai născut.

19 aug. 2016, 19:07
Ce fel de fostă iubită eşti, în funcţie de zodie

Berbec

Femeia din zodia Berbec devine imprudentă după o despărțire. Nu este genul de persoană care scapă de emoțiile negative uitându-se la serialul preferat cu o cutie de bomboane în față, ci încearcă activități noi. Fie că își cumpără brusc o motocicletă, sare cu parașuta sau pleacă singură într-o vacanță, acesta este modul de comportament al unei native din Berbec după ce iese dintr-o relație.

Taur

Nativele din Taur sunt genul de femei de care nu vei mai auzi niciodată după despărțire. Renunță chiar și la prietenii comuni pentru a nu mai avea niciun fel de legătură cu fostul. Atunci când sunt rănite, femeile din zodia Taur se închid în ele și durează mult timp până se simt pregătite din nou să înceapă o nouă relație.

Gemeni

Reprezentantele acestui semn zodiacal au capacitatea de a-și ascunde tristețea în spatele unei fețe zâmbitoare așa cum nimeni nu reușește. Se detașează imediat de fostul partener și au întotdeauna un plan de rezervă atunci când ies dintr-o relație.

Rac

Femeia născută în zodia Rac este nativa care trece cel mai greu peste o despărțire. Își va dori să reia legătura amoroasă, indiferent cât de mult i-a greșit partenerul, invocând toată puterea ei de convingere și însoțind-o cu implorare și argumente pe măsură.

Leu

După un eșec amoros, femeia din Leu este dornică să își schimbe radical viața. Adoptă o tunsoare nouă, demisionează de la locul de muncă și chiar se mută în altă țară. Are emoții contradictorii, durere și ură, dar în același timp, o nativă din Leu va face tot ce îi stă în putință pentru a trece peste o despărțire.

Citeşte mai mult pe unica.ro.