Ce fel de gesturi indecente fac vedetele când cred că nu le vede nimeni VIDEO

Atunci când nu se află în lumina reflectoarelor, vedetele uită de etichetă şi sunt surprinse în tot felul de ipostaze stânjenitoare. Fotoreporterii publicaţiilor mondene nu ratează ocazia de a ne arăta ce fac starurile noastre atunci când cred că NU le vedem. Scuipă, se scobesc sau fac gesturi indecente. 

20 oct. 2016, 14:02
Ce fel de gesturi indecente fac vedetele când cred că nu le vede nimeni VIDEO

Atunci când nu se ocupă de acţiuni caritabile, Zâna Suprizelor face gesturi scârboase în plină stradă. Îmbrăcată elegant şi machiată, diva pare că a uitat un singur accesoriu acasă – batista. Şi nu este singura vedetă cu acest obicei. Şi Viorel Lis, Bodo sau Romică Ţociu au fost suprinşi în ipostaze similare.

Şi fostul soţ al divei a fost surprins într-o ipostază care nu-i face deloc cinste.  După ce a petrecut ore bune la un salon de lux, de unde a ieşit ras, frezat, fotoreporterii îl surprind când scuipă pe stradă, chiar în buricul capitalei.

Atunci când milionar şi mai eşti şi răcit, chiar că nu mai ţii cont de nimic. Printre oameni, printre maşini, Ţiriac îşi drege gâtul şi scuipă cu patos. 

Iar din categoria gesturi DELOC drăgălaşe în cuplu ar putea face parte scobitul în nasul partenerului. Printre îmbrăţişări şi sărutări fierbinţi, cântăreţa Xonia s-a ocupat şi de igienizarea nasului partenerului, chiar în mall.