Ce îţi poate oferi o persoană în funcţie de zodie

Oamenii sunt diferiți, iar luna în care s-au născut influențează felul în care se poartă cu ceilalți. Vezi ce îți pot oferi cei de lângă tine, în funcție de zodie.

17 dec. 2014, 10:51
Ce îţi poate oferi o persoană în funcţie de zodie

Berbec
Berbecii sunt foarte sinceri, iar dacă le pasă de tine, vor face orice pentru a te ajuta. Problema este că se deschid foarte greu și nu ajungi să îi cunoști bine, decât dacă ai răbdare. În general, sunt oameni de treabă, însă nu acceptă să fie călcați în picioare. Iartă cu ușurință, dar nu vor mai avea aceeași încredere în tine, odată ce i-ai rănit.

Taur
Taurii au o intuiție bună, așa că te poți baza întotdeauna pe sfatul lor. Dacă simt că ceva nu este în regulă, de cele mai multe ori au dreptate. Sunt persoane sensibile și răbdătoare, iar odată ce le-ai câștigat încrederea, vor face orice pentru tine. Sunt capabili să renunțe la fericirea și confortul lor, pentru a-ți fie ție bine. Taurii sunt destul de toleranți, iar dacă îi minți, dar ajungi, într-un final, să le spui adevărul, găsesc putere să te ierte. Nu mai ai nicio șansă în inima lor dacă mergi cu minciuna până la capăt, iar ei află adevărul din alte surse.

Citeşte mai mult pe unica.ro