Ce mesaje îţi transmite pielea despre sănătatea ta

Atunci când te confrunţi cu acnee, corpul tău încearcă să-ţi trimită câteva mesaje legate de tulburările interioare care se petrec. Înainte de a căuta tratamente minune, fii deschis şi află care sunt, de fapt, adevăratele cauze pe care ar trebui să le îndepărtezi.

31 aug. 2016, 19:39
Ce mesaje îţi transmite pielea despre sănătatea ta

Frunte congestionata
Ce inseamna: fruntea iti este acoperita de brobonite cu sau fara puncte albe sau negre care se extind spre tample. Iritatia poate fi si invizibila, insa se simte serios la atingere.
Mesaj: Acest tip de acnee te avertizeaza ca organismul tau se confrunta cu un nivel ridicat de stres sau ca te poti confrunta cu deshidratarea sau constipatia.
Cum poti remedia: Bea suficienta apa astfel incat corpul tau sa poata elimina toxinele. In ceea ce priveste stresul, iata aici cateva sfaturi care te pot ajuta sa-l tii sub control.
Acnee chistica
Ce inseamna: Acneea chistica, numita si acnee nodulochistica, este o forma severa a acneei vulgare, dificil de tratat, care afecteaza tesutul cutanat la un nivel mai profund. Ea apare de obicei de-a lungul maxilarului, cosurile sunt mari, adanci sub piele, pot fi dureroase la atingere si trec cateva saptamani pana cand se vindeca.
Mesaj: Acest tip de acnee te avertizeaza ca in organismul tau exista un dezechilibru hormonal. Daca acneea se intinde spre urechi si ceafa poate fi un semn de intoxicare a ficatului sau o proasta circulatie a limfei.
Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.