Ce nuanţe de ruj şi fard se poartă toamna asta

Buzele in nuante tari, gene care ies in evidenta, farduri de pleoape in culorile toamnei sau cele care aduc inca aminte de vara, look natural sau sclipitor, sunt doar cateva dintre tendintele finalului de 2016.

31 oct. 2016, 17:46
Ce nuanţe de ruj şi fard se poartă toamna asta

Sfaturi interesante despre tendintele acestui sezon:

Rosu si negru. De la rosu clasic si provocator, la nuante de visiniu, aplicate uniform sau in degradeuri si pana la tonuri de mov pruna si cele apropiate de negru, paleta cromatica a rujurilor la moda in aceste luni ne indeamna sa indraznim. Pentru un look plin de stil si rafinament, lasa-ti rujul in nuante intense sa fie singurul element de makeup care atrage atentia si pastreaza-ti machiajul ochilor si al fetei cat mai natural, scrie doctorulzilei.ro.

Eyelinerul negru. Negrul ne scoate mereu din incurcatura cand vine vorba de make-up sau vestimentatie, asa ca, nici sezonul acesta nu renuntam la el. Tusul negru redevine vedeta trusei tale de machiaj si atinge forme cat mai variate. Pleoapele tale se pot transforma intr-un sevalet in care sa-ti lasi indemanarea sa experimenteze. De la liniile drepte la unghiurile ascutite si formele geometrice abstracte, eyeliner-ul asigura un look indraznet, modern, cu tenta futurista.

Umbre de fard in culorile toamnei. In acest sezon, machiajul smocky eyes nu mai are tuse de gri, ci de maro, in felul acesta asortandu-se perfect cu nuantele din natura ale toamnei. Pentru a avea un apect plin de rafinament si care sa transmita atentia la tendintele acestui sezon, completeaza-ti trusa de make-up cu farduri in nuantele frunzelor uscate.

Nuanta cerului stralucitor. Au existat aproape 50 de nuante de albastru pe podium in acest sezon, dar nuanta cerului deschis si nuante intunecate acvatice s-au remarcat cel mai mult. Albastrul, mai ales in nuante inchise, este o culoare enigmatica si misterioasa, care se potriveste perfect privirii tale si care este foarte la moda in aceasta toamna. Daca vrei sa atragi priviri si sa tralucesti in luminile petrecerilor din aceasta toamna, coloreaza-ti pleoapele cu fardurile in tendinte in acest sezon, pline de culoare si de sclipici.

Citeşte şi Frumuseţe din vremea bunicii. Cele mai eficiente reţete tradiţionale de frumuseţe