Ce se ascunde în spatele scandalului dintre Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană VIDEO

Scandaluri fără sfârşit şi acuzaţii incredibile. De asta au parte românii care sunt curioşi în legătură cu telenovela familiei Prigoană. Dacă iniţial se luptau pentru custodia copiilor, aceştia au picat pe planul secund, iar miza a devenit averea. 

02 mai 2015, 11:39
Ce se ascunde în spatele scandalului dintre Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană VIDEO

Deşi scandalurile între Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană nu sunt o noutate, nici de această dată cei doi nu au ratat nicio ocazie să facă show, informează România TV

„Apar şi alte piţipoance la care se duce domnul Prigoană, noaptea. În tot anul ăsta de zile, domnul Prigoană îşi face aşa, când are el chef, drum prin oraş. Şi pleacă la 9 seara şi se întoarce la 3 dimineaţa, beat mort”, declara Adriana Bahmuţeanu. 

Citeşte şi CIRCUL dintre Bahmuţeanu şi Prigoană continuă. S-a fixat un TERMEN NOU în procesul de DIVORŢ – VIDEO

„Mă confunzi cu fostul tău soţ. E treaba mea că mă confunzi cu fostul tău soţ, care îţi umbla la pifometru în fiecare zi, aşa că ciocul mic şi joc de glezne”, a fost replica lui Silviu Prigoană. Iar acuzaţiile au atins cote incredibile. Potrivit Adrianei Bahmuţeanu, Silviu Prigoană îşi bate adesea copiii.

„Le-am explicat judecătorilor că îmi este frică să scot copiii din casă, pentru că este posibil ca oricând soţul meu să ia copiii, să mă urmărească. Dacă soţul meu a bătut copilul la şcoală până i-a dat sângele pe nas, ce se întâmplă acasă la noi”, se întreba Adriana Bahmuţeanu. 

Silviu Prigoană s-a apărat de aceste acuzaţii. „Soţia mea a depus un ordin de restricţie în instanţă să nu mă apropii la 200 de metri de copii. Soţia mea minţind şi fabricând probe împotriva mea, că sunt violent. Ştiţi că am multe proaste calităţi, dar cu violenţa nu”, spunea Silviu Prigoană. 

La scurt timp, Silviu Prigoană a susţinut acelaşi lucru despre Adriana. Omul de afaceri mărturisea că soţia îşi pălmuieşte băieţii şi îi înjură. „S-a ajuns mult prea departe..copilul destainuindu-se ca a fost batut. Adica, nu ca a fost scuturat. Nu, a fost batut. Si i-a dat palme, si l-a tras de cap si de urechi, si de par, si i-a zis si i-a facut”, a spus Silviu Prigoană. Un alt motiv al scandalurilor dintre cei doi l-au reprezentat şi banii. De altfel, averea a fost întotdeauna principalul motiv de ceartă între Adriana şi Silviu Prigoană.

Citeşte şi Silviu Prigoană, confruntare cu Adriana Bahmuţeanu la tribunal. Cum se ponegresc unul pe celălalt

„Nu mă miră nici măcar faptul că anul trecut a avut venituri de peste 1 milion de euro, venituri personale, iar acum, pentru că Silviu Prigoană vrea să mănânce numai el friptură şi copiii noştri să mănânce pâine uscată şi-a cotit toate veniturile. Brusc, are vilă cu piscină în mijlocul Bucureştiului, are Maybach sau ce maşină mai are, iar copiii noştri merg cu Dacia”, se plângea Adriana Bahmuţeanu. 

Certurile televizate le-au adus însă bani frumoşi. Adriana Bahmuţeanu s-a ales cu un contract de muncă şi mii de euro în urma exclusivităţilor vândute televiziunii la care lucrează.

De partea cealaltă, Silviu Prigoană o acuză pe soţia sa că are şi aventuri extraconjugale. Şi nu pentru prima dată. 

„Noi avem în familie antecedente, cu electricianul de data trecută, adică nu e o surpriză. N-am rămas surprinşi. Trebuie să fie puţin mai discretă pentru că e o relaţie adulterină din nou, încă nu e divorţată. 
O intereseaza foarte mult eliberarea asta ca să poată să-şi facă publică relaţia”, a dezvăluit Silviu Prigoană. 

Potrivit omului de afaceri, Adriana Bahmuţeanu ar avea o relaţie cu patronul unui hotel de la Băile Herculane. „Cand nu ai nimic cu cineva, nu dansezi o noapte intreaga, dansezi un dans ca esti patronul hotelului si mai dansezi si cu alta lume, dar dansul n-a dansat decat cu Adriana, ceea ce am vazut eu in imaginilea alea, obsesiv, ore intregi”, a spus Silviu Prigoană.