HOROSCOP URANIA: Ce-şi doresc femeile… în dragoste

Cel mai potrivit moment pentru a vorbi despre dragoste este momentul in care te uiti la stele. Dar reprezentantii fiecarui semn zodiacal isi exprima sentimentele in moduri diferite si percep dragostea in felul lor.

21 iun. 2017, 10:44
HOROSCOP URANIA: Ce-şi doresc femeile… în dragoste

Femeile din zodia Berbec prefera barbati puternici si agresivi, capabili sa domine atat fizic, cat si spiritual. Numai acestui tip de barbati ii vor fi loiale. Dar cu conditia ca propriile lor sentimente nu vor fi suprimate. Nu este usor sa seduci sau sa cuceresti o femeie din zodiac Berbec, ea insa poate sa capteze atentia oricui.

Femeile din zodia Taur tin cu dintii de tot ceea ce considera ca este proprietatea lor. Si anume in aceasta categorie intra si barbatii indragostiti de ele. Femeile-Taur sunt active si pasionale in dragoste. Apreciaza senzatiile fizice, nu suspinele platonice.

Citeşte şi Ce se întâmplă cu banii, în funcţie de zodie: află din sfatul zilei de 19 iunie 2017!

Daca vrei sa cuceresti femeia din zodia Gemeni, trebuie sa o impresionezi intai prin inteligenta si istetime, sa-i starnesti interesul printr-o discutie captivanta. Iar dupa aceea… dupa aceea, poti sa ocupi un loc in coada unei intregi colectii de admiratori.

Femeile din zodia Rac sunt atrase de barbati puternici. Au nevoie de iubiti pasionali si fideli, cu toate ca, la randul lor, iubesc sa mai flirteze din cand in cand, lucru pe care-l regreta mai tarziu foarte mult.

Femeia-Leu poate darui alesului ei o caldura infinita. De regula, nu este geloasa (cine se poate compara cu ea), dar este foarte exigenta cu partenerul. Si Doamne fereste sa nu raspunda barbatul cerintelor ei.

Citeşte continuarea pe horoscopurania.ro