Ce şpagă a luat Andrei Zaharescu. Un fost coleg de trust a dat totul în vileag

Noi detalii apar în scandalul momentului în lumea media. Dupa ce Ioana Moldovan a declarat ca Andrei Zaharescu a luat spaga de la invitati, acum apar alte informatii socante pe marginea acestui caz.

02 oct. 2015, 10:38

Zilele trecute, Doina Gradea, fostul director al celui mai important post de televiziune din Romania, a facut declaratii socante, marturisind ca, pe vremea in care prezentau matinalul, Andrei Zaharescu si Andreea Berecleanu luau bani de la invitati, scrie cancan.ro. Informatiile au fost intarite si de Ioana Moldovan, pe atunci colega de prezentare cu Zaharescu şi Berecleanu.

Citeşte şi Ioana Moldovan: „Andrei Zaharescu lua şpagă la greu”

Moldovan a marturisit ca Irina Reisler a fost cea care a aflat de practicile lui Zaharescu şi l-a „pârât” pe acesta la Adrian Sarbu, care l-a obligat sa isi dea demisia. Scandalul insa de abia acum este pe cale sa inceapa.

A invidiat-o intotdeauna pe Andreea Berecleanu

In apararea Andreei Berecleanu si a fostului ei sot au sarit alte persoane, care sustin ca Ioana Maria Moldovan are motive ascunse pentru care a facut afirmatii defaimatoare la adresa fostilor sai colegi.

„Ioana a fost mereu invidioasa pe Berecleanu pentru ca era extrem de frumoasa, avea sarm, sex-apeal, atragea ca un magnet. Toti barbatii incercau sa ii intre in gratie, ii acordau atentie, o complimentau. La acea vreme au mai existat zvonuri conform carora Ioana il placea pe Andrei, insa el avea ochi numai pentru Andreea. Relatia lor nu era vazuta cu ochi buni de nimeni, dar Ioana era mai invidioasa decat oricine altcineva. Era si ea tanara, incerca sa capteze atentia, interesul, insa nu s-a ridicat niciodata la nivelul lui Berecleanu, acesta este adevarul”, a declarat o alta vedeta a trustului cu pricina, care a preferat, insa, sa ramana sub protectia anonimatului, din motive lesne de inteles.

Citeşte şi Andreea Berecleanu a dezvăluit motivul fericirii sale

A fost interzis cinci ani pe „sticla”

Sursa a mai povestit un episod halucinant: „Andrei Zaharescu a luat bani de la vreo sase invitati. Cel mai mult a primit 2000 de dolari, de la patronul unei clinici estetice. Cand a aflat, patronul televiziunii si-a trimis un angajat sa inapoieze banii pe care ii incasase Zaharescu. A dat banii de la el din buzunar. A facut tot posibilul ca acest scandal sa se aplaneze, l-a ajutat pe Andrei, insa acesta a trebuit sa plateasca un pret mare. 5 ani nu a mai avut voie sa apara pe sticla. A fost un moment greu pentru toata lumea”.