Ce spun astrele despre bebeluşul Biancăi Drăguşanu

Nu recunoaste nici in ruptul capului ca ar fi insarcinata, insa burtica pare ca se profileaza tot mai evident. Vorbim despre Bianca Dragusanu, care a revenit in forta in prim-planul show-bizului romanesc dupa ce s-a speculat ca se pregateste sa-l faca tatic pe fostul/viitor sot, Victor Slav.

10 apr. 2016, 04:37
Ce spun astrele despre bebeluşul Biancăi Drăguşanu

Astrologul vedic Roxana Lusneac i-a deslusit astrograma Biancai si e de parere ca intr-adevar, Bianca va deveni mama in curand, scrie ziarulring.ro. „Dupa cum am mai scris si intr-o previziune pe care am facut-o in 2014 in presa, Bianca Dragusanu in sfarsit se gandeste serios sa devina mamica! Astrograma blondei era destul de incarcata cu evenimente karmice, dar dupa cum ziceam tot atunci, a urmat intr-adevar o perioada in care Bianca s-a mai retras din peisajul tabloidelor si s-a apucat de treaba serioasa in ceea ce priveste partea business.

Citeşte şi Reacţia BIZARĂ a lui Cătălin Botezatu atunci când a aflat că Bianca Drăguşanu este însărcinată. „Da? Cu cine?…”

Pana acum astrele si-au facut treaba de a prezice bine ce a urmat in viata sa. In urmatorul an in harta sa apare faptul ca daca si-a a invatat lectiile din trecut si hotaraste sa faca totul intr-un mod mult mai responsabil, este posibil sa ramana insarcinata. Ii va fi destul de dificil, pentru ca sanatatea este posibil sa-i dea ceva batai de cap, dar in conculzie sansele sunt foarte mari de a avea un baietel. Este probabil ca pana maxim in lunile octombrie sau noiembrie sa aflam exact daca a ramas sau nu. Dar repet, sansele sunt destul de mari sa fie un mare DA”, a explicat Roxana Lusneac.