Ce spun astrologii despre Bianca şi Tristan Tate? „În dormitor ies scântei!”. Vezi cum ar fi casnicia lor!

Bianca Dragusanu si Tristan Tate formeaza cel mai nou si cu siguranta cel mai mediatziat cuplu din showbiz.

30 iun. 2018, 16:24
Ce spun astrologii despre Bianca şi Tristan Tate? „În dormitor ies scântei!”. Vezi cum ar fi casnicia lor!

Bianca Dragusanu si Tristan Tate nu s-au ferit sa-si arate sentimentele in public, lasandu-se dusi de valul iubirii. Iata insa ce spun astrologii despre cei doi, Bianca fiind o nativa o zodiei Pesti, iar Tristan, Rac (sursa: wowbiz.ro):

Trasaturi comune de personalitate: emotie, depresie, insomnie, intelepciune, inteligenta, telepatie, santaj, sabotaj, gandire profunda, cu inclinatii spre izolare de alte persoane. Racul este un semn de Apa, iar Pestii, un semn de Apa.

Aroganţă MAXIMĂ făcută de iubitul Biancăi Drăguşanu. „Ce înseamnă 1.000 de euro?”

Dragoste, casatorie, relatii: bazate pe sentimente de fidelitate si caracterizate de stabilitate, ceea ce va face ca iubirea sa se manifeste cat mai repede. Ambele semne sunt de Apa, asadar se pune accentul pe emotii si pe sentimente. Latura erotica va atinge cote maxime si va consolida relatia si sentimentele dintre ei. Nativa Pesti isi va idolatriza partenerul, iar in cele din urma isi va asuma responsabilitatea totala fata de necesitatile acestuia. Atractia sexuala este incredibila, iar in dormitor ies scantei, partidele de amor fiind memorabile. Casatoria dintre cei doi are mari sanse sa fie fericita.

Bianca Drăguşanu, CLIPE DE COŞMAR. Tristan Tate, umilit de 10 bărbaţi într-un club. „Au vărsat băutura pe ei şi i-au luat la mişto…”

Bani, cariera, afaceri: In echipa lor reusita financiara este garantata. Fiecare dintre ei va veni cu aportul caracteristic si va face ca orice initiativa sa fie o reusita. In afaceri vor lucra foarte mult cu intuitia.