Ce spun degetele despre tine

Degetul tau inelar este mai lung decat cel aratator? Atunci esti un barbat cu totul si cu totul deosebit. Cercetatorii stiu de ceva timp ca exista o legatura stransa intre al doilea si al patrulea deget al unui barbat.

RomaniaTV.net
17 apr. 2014, 17:46
Ce spun degetele despre tine

Distanta dintre al doilea si al patrulea deget arata la cat testosteron a fost „expus” inainte de a se naste, potrivit bzi.ro.

Cercetatoarea Camille Ferdenzi a declarat că „barbatii cu mai mult testosteron au voci mai groase, trasaturi simetrice ale fetei si un miros special al corpului”.

Fara sa mai stea pe ganduri, echipa de specialisti de la Universitatea din Geneva a realizat un studiu interesant. Au testat 80 de femei cu varste cuprinse intre 18 si 34 de ani care au fost puse sa evalueze 49 de barbati de varste apropiate cu ele.

Ceea ce a aflat Camille Ferdenzi, impreuna cu echipa ei a fost de-a dreptul uimitor. Cu cat degetul inelar este mai lung, cu atat barbatul este mai atractiv si mai masculin in fata femeilor. Acesti barbati au trasaturile fetei simetrice, iar acest lucru este „extrem de important pentru o femeie”, a concluzionat cercetatoarea.

Se pare ca acesti barbati sunt mult mai fertili, iar femeile tind sa stie acest lucru in subconstient.