Ce spun trăsăturile tale faciale despre viaţa ta amoroasă! Sigur nu ştiai asta!

Sexologul Tracey Cox a dezvaluit ca trasaturile faciale dezvaluie multe despre viata sexuala. Iata despre ce este vorba si ce spun acestea despre tine.

15 iul. 2018, 10:43
Ce spun trăsăturile tale faciale despre viaţa ta amoroasă! Sigur nu ştiai asta!

Sprancenele – Persoanele cu sprancene scurte au simtul umorului, insa sunt lipsite de pasiune. Sprancele groase indica o deschidere sexuala.

Ochii – Cei cu ochii deschisi la culoare cauta mereu noi provocari si sunt predispusi infidelitate. Ochii inchisi la culoare tradeaza o persoana pasionala care a adora sexul. Cei cu ochii albastri si verzi sunt creativi in pat. Cei cu ochii caprui adora aventura in pat.

Buzele – Persoanele cu buze mari sunt senzuale si dau totul in pat. O gura mica reprezinta loialitate si devotament. Daca buza de sus e mai mare, ai o pasiune puternica. Buza de jos mai mica denota placerea pentru experiente noi. Daca buzele sub subtiri, apetitul sexual este mic.

Nas – Un nas carn indica o persoana romantica si traditionalista. Persoanele cu nasul plat sau mic adora sexul si sunt extraordinare in pat. Nasul borcanat indica senzualitate. Persoanele cu nasul mare sunt pasionale.

Urechi – Persoanele cu lobi mici au o pofta sexuala uriasa. Persoanele cu urechi mari sunt amante pasionale.

Pungile de sub ochi – Daca sunt mici si putin umflate, inseamna ca esti mereu gata de sex. Cercuri mai groase si mai pronuntate reprezinta persoanele care se gandesc mult la viata lor sexuala si care adora sa experimenteze.

Sursa: girly.ro