Norica Nicolai şi Renate Weber, excluse din PNL. Antonescu: S-a pus capăt unui soi de bigamie de neacceptat

Crin Antonescu a declarat, miercuri, că excluderea europarlamentarelor Renate Weber și Norica Nicolai din PNL nu este un lucru surprinzător.

27 mai 2015, 20:31
Norica Nicolai şi Renate Weber, excluse din PNL. Antonescu: S-a pus capăt unui soi de bigamie de neacceptat

Eu nu știu decât ce ați anunțat acum. Nu am participat la această decizie, nu știu care a fost parcursul până s-a ajuns aici, dar cred că nu-i nimic surprinzător. Fiecare are dreptul la o opțiune. Despărțirea de PNL cred că era consumată de câteva luni de zile, din momentul în care au aderat la un alt partid european. Probabil după ce au fost făcute demersuri pentru a le convinge să revină în partid, conducerea a pus capăt unui soi de bigamie politică de neacceptat„, a declarat fostul lider al liberalilor.

Cele două doamne, doamna Renate Weber sigur, au și facut parte ca toți membrii PNL din PPE, după care au plecat la ALDE. Este opțiunea domniilor lor. Se face trasesism în Parlamentul României, se face și în Parlamentul European, dar nu cred că cineva poate avea pretenția să păstreze în rândurile sale pe cineva care face parte din alt grup politic„, a mai spus Crin Antonescu.

Norica Nicolai şi Renate Weber, doi europarlamentari cu greutate, au fost excluse din PNL, miercuri, printr-o decizie a Biroului Permanent Naţinal al partidului.

Norica Nicolai şi Renate Weber rămân europarlamentari independenţi, după ce au fost excluse din Partidul Naţional Liberal. Surse politice susţin că Nicolai şi Weber au fost excluse pentru ca au refuzat sa vina in grupul PPE din care face parte PNL, alegand sa ramana in ALDE.

CITEŞTE ŞI Norica Nicolai şi Renate Weber au fost EXCLUSE din PNL. Decizia FINALĂ se ia pe 10 iulie, în cadrul BPN