Ce spune un deputat de la Comisia Juridică după ce a studiat noul dosar al Elenei Udrea

Deputatul PSD Luminita-Pachel Adam, care a studiat, la Comisia Juridică, noul dosar al Elenei Udrea confirmă că, în documentele trimise de DNA, apar numele lui Bogdan Buzăianu şi Dan Andronic şi precizează că, la acest dosar, nu există stenograme.

22 oct. 2015, 12:42
Ce spune un deputat de la Comisia Juridică după ce a studiat noul dosar al Elenei Udrea

Deputatul PSD Luminita-Pachel Adam a declarat, joi, pentru stiripesurse.ro, ca şi-a format o părere despre dosarul Elenei Udrea după ce l-a studiat timp de două zile şi va şti exact cum va vota la comisie, dar si in plen saptamana viitoare.

Deputatul a arătat că informaţiile din dosar sunt „lămuritoare” şi a precizat că faptele din dosar „se opresc în 2011”:

Singurul lucru care ma surprinde de fiecare data la asemenea dosare este faptul ca trece o perioada mare de la momentul faptei si pana la momentul prezentarii faptei in instanta. (…)  Daca o fapta comisa in 2001 ar fi fost sanctionata sau inceputa urmarirea penala in 2003-2004 poate ca ulterior numarul acestor fapte de coruptie s-ar fi diminuat. N-ar fi intarit convingerea atat a persoanelor cat si a opiniei publice ca nu li se poate intampla nimic si pot sa faca in continuare toate acestea.”

Adam a confirmat că  în dosar se regăsesc numele lui Bogdan Buzăiau şi Dan Andronic. „Da, fac parte din dosar.”

Întrebată dacă există stenograme la dosar, deputatul a răspuns: „Nu, nu am vazut. Doar probe cu inscrisuri si testimoniale.”