Ce tarife au Loredana Chivu şi Ana Mocanu. Cât te costă să danseze din buric doar pentru tine

Loredana Chivu si Ana Mocanu au devenit celebre gratie emisiunilor nocturne. Blonda a fost asistenta tv cativa ani, iar roscata detine in continuare acest rol intr-un show de divertisment de noapte.

26 mart. 2016, 11:12

Formele apetisante, miscarile lascive si notorietatea divelor le-au propulsat rapid in topul celor mai solicitate dansatoare din Romania, junele fiind preferatele manelistilor. Sa nu credeti insa ca focoasele tinere percep un tarif modic, de animatoare! Nicidecum! Ambele stiu ca prezenta unei celebritati la evenimente se plateste bine, indiferent de imaginea vedetei.

Citeşte şi: Loredana Chivu, aproape PORNO pe litoral. A ieşit din club şifonată, cu SFÂRCURILE pe afară şi nervoasă foc

Asa ca cele doua nu se sfiesc sa ceara intre 500 si 700 de euro ca sa danseze alaturi de manelisti, la petreceri aniversare, nunti, botezuri sau la tot felul de cluburi. Ei bine, si organizatorii de evenimente din strainatate sunt la curent cu succesul de care se bucura starletele, Loredana si Ana fiind contractate si pentru joburi in afara granitelor, scrie wowbiz.ro.

Onorariile pe care le pretind pentru astfel de deplasari sunt evident mai piperate, intre 700 si 900 de euro, in functie timpul petrecut pe ring, plus transport si cazare la hotel de minimum trei stele. Mai mult, fetele vor macar o masa pe zi platita de organizatori si consumatie la protocol, in localul unde danseaza.