Ce trebuie să facă zodiile pentru a se bucura de fericirea conjugală

Zodiacul te ajută să îți cunoști mai bine soțul sau soția, să știi ce așteaptă de la tine și ce trebuie să faci pentru a vă bucura amândoi de fericirea conjugală. Iată câte un sfat pentru fiecare zodie în parte, care poate fi de ajutor în momentele de cumpănă.

30 sept. 2017, 05:35
Ce trebuie să facă zodiile pentru a se bucura de fericirea conjugală

Berbecul

Fericirea conjugală pentru zodia Berbec înseamnă pasiune fierbinte, aventură și distracție, scrie libertatea.ro. Iar dorințele Berbecului trebuie să fie mereu pe lista de priorități, ceea ce poate fi frustrant pentru partener. Berbecul trebuie să învețe să rămână uneori și în planul secund.

Citeşte şi Ce zodii au ghinion în dragoste

Taurul

Nativii Tauri așteaptă multă afecțiune și intimitate în căsnicie. Pentru ei, este foarte important să aibă o relație sinceră și deschisă. Nu trebuie să existe niciun secret într-o căsnicie cu un Taur, dacă vrei să ai cu adevărat fericirea conjugală visată.

Gemenii

Se știe că Gemenilor le place să vorbească mult, dar asta pentru că le place să comunice. Un soț taciturn este o povară pentru Gemeni. Ei așteaptă ca partenerii lor să fie la fel de deschiși și să nu încerce niciodată să îi domine.

Racul

Nativii Raci sunt sensibili și emotivi. Trebuie să fi empatic și răbdător cu ei, să le oferi multă afecțiune, pentru că altfel se vor simți ignorați și vor ajunge să își dorească divorțul.

Leul

Soțul sau soția Leu are tendința de a controla totul, de la cele mai mici amănunte, până la deciziile majore legate de casă și de copii. Și mulți se enervează dacă partenerii lor nu sunt de acord cu ei. Când se supără, nu folosi niciodată sexul ca metodă de împăcare cu un Leu. Găsește alte soluții!

Fecioara

Nativii Fecioară se îndrăgostesc greu, dar când își oferă inima cuiva o fac pentru totdeauna. Sunt fideli și așteaptă de la partenerii lor să le ofere aceeași afecțiune și dedicație. Dar nu le plac dovezile de dragoste în public, așa că e bine să te ferești de gesturile tandre de față cu alții.

Balanța

Balanțele respectă dragostea, căsnicia și valorile familiei. Vor face tot posibilul ca în casa lor să fie armonie și iubire și mizează mult pe o comunicare deschisă. Pot accepta multe, dar nu acceptă niciodată să fie jignite sau mințite.

Citeşte şi Calendarul zodiilor pentru luna septembrie. Află în ce zile îţi merge bine în dragoste, bani şi carieră

Scorpionul

Nativii Scorpioni au nevoie de multă dragoste pentru a-și deschide inima cu adevărat. Sunt suspicioși și dificili, dar dacă sunt iubiți, sunt cei mai fideli parteneri. Pentru a se bucura de fericirea conjugală, nu trebuie să îi dai niciodată motive să se îndoiască de tine.

Săgetătorul

Nativii Săgetători iubesc prea mult independența pentru a se implica total într-o relație de lungă durată. Le este teamă de partenerii posesivi, așa că trebuie să îi lași să își trăiască viața liberi. Fericirea în căsnicie trebuie să implice o doză de independență.

Capricornul

Își arată cu greu adevăratele sentimente, dar Capricornii iubesc din tot sufletul. Fac totul pentru soția și copiii lor, dar așteaptă respect, admirație și multă dragoste. Dacă nu se simt respectați, suferă enorm și relația de încredere va fi pentru totdeauna distrusă.

Vărsătorul

Fericirea conjugală pentru Vărsători este o viață în doi cât mai relaxată, liberă și lipsită de constrângeri. Partenerii Vărsătorilor trebuie să fie generoși și răbdători și trebuie să aibă preocupări cât mai apropiate de ale lor.

Peștii

În căsnicie, Peștii trebuie să se simtă prețuiți și să se bucure de toată încrederea partenerilor lor. Dacă sunt desconsiderați sau înșelați, nimic nu mai poate fi reparat. Pentru Pești, căsnicia e totul sau nimic. Este foarte important să fii cinstit și le vei cuceri simpatia.