Ce trebuie să faci atunci când vrei să te implici într-o nouă relaţie, în funcţie de zodie

Să te implici din nou într-o relaţie amoroasă după un eşec sentimental poate fi un lucru uşor pentru unii, însă dificil pentru alţii.

06 iul. 2018, 10:13
Ce trebuie să faci atunci când vrei să te implici într-o nouă relaţie, în funcţie de zodie

BERBEC

Cea mai sigură cale de a te implica într-o nouă relaţie este să flirtezi.

Eşti genul de persoană care flirtează fără vreun motiv atunci poartă o conversaţie. Flirtul vine în mod natural pentru tine, deci de ce să nu te laşi purtată de val? Bărbaţii răspund flirtului tău, deci nu ai niciun motiv să renunţi la asta. De asemenea, ar trebui să îţi încerci norocul cu acel cineva care îţi place, chiar dacă nu vei avea rezultatele dorite. Eşti carismatică şi încrezătoare, deci nu te vei lăsa doborâtă de cineva care îţi întoarce spatele. Trebuie să fii persoana pe care toată lumea o ştie şi nu vei avea probleme în a atrage pe cineva de sex opus.

Citeşte şi Zodiac CHINEZESC săptămânal 9-15 iulie 2018. Mesaje NOI despre ZODII din înţelepciunea chinezească

TAUR

S-ar putea să nu îţi dai seama, dar atunci când eşti bună şi amabilă atragi cel mai mult oamenii.

Nu trebuie să depui prea multe eforturi ca să ai o nouă relaţie, dar e important să îţi arăţi latura delicată şi primitoare. Dacă există cineva anume care te atrage, fă gesturi frumoase pentru acea persoană. Ai tendinţa de a fi prea încrezătoare în tine şi să crezi că poţi cuceri pe oricine cu o simplă privire, dar astfel vei pierde mai mulţi admiratori decât vei câştiga. O atitudine blândă atrage bărbaţii din jurul tău.

GEMENI

Tot ce trebuie să faci pentru a atrage atenţia cuiva este să fii tu.

Nu te baza doar pe farmecul tău, doar pentru că ştii că acesta funţionează. Tu ai şi o latură prostească pe care trebuie să o recunoşti. Îţi place să glumeşti cu prietenii şi să sari în sus atunci când ieşi în oraş, de ce să nu îii arăţi şi această parte persoanei care te interesează. Ai o personalitate dublă pe care trebuie să o arăţi. Reţelele de socializare pot fi, de asemenea, o modalitate bună de a întâlni oameni noi.

RAC

Personalitatea ta blândă şi gingaşă este atrăgătoare.

Eşti genul de persoană care nu parte a fi o forţă a naturii la prima vedere, dar când vine vorba de acel cineva special începi să îţi arăţi latura senzuală şi demnă. Doar că ai aceste calităţi ascunse nu înseamnă că îţi va fi uşor să obţii ce vrei. Acesta e momentul perfect să îţi exerciţi încrederea în tine şi să nu fii timidă. Trebuie să iei lucrurile încet la început, să fiţi prieteni întâi şi abia apoi să treci la pasul următor.

Continuarea horoscopului pe eva.ro.