Ce umor te caracterizează în funcţie de ziua în care te-ai născut!

Oamenii posedă diferite tipuri de umor, iar zodia in care te-ai nascut reflecta cat de amuzant esti.

16 sept. 2017, 13:43
Ce umor te caracterizează în funcţie de ziua în care te-ai născut!

Berbec
(21 martie – 19 aprilie)

Berbecilor le place se să prostească şi să gesticuleze atunci când spun glume. Sunt deosebit de amuzanţi, numărându-se printre cei mai spirituali nativi ai zodiacului.
Taur
(20 aprilie – 21 mai)

Taurul are momente când nici nu realizează că stârneşte râsul, dar are un simţ al umorului foarte spontan. Improvizează cu mare uşurinţă şi creează glume şi situaţii amuzante pe moment. Nu le lipseşte nici autoironia, dar ridică din sprânceană dacă sunt luaţi peste picior de alţii.
Gemeni
(22 mai – 21 iunie)

Nativul Gemeni este şi el foarte spontan. Ştie multe bancuri şi le povesteşte într-o manieră foarte nostimă. Tinde mai degrabă să se distreze pe seama altora, dar nu întrece niciodată măsura. Inclusiv atunci când flirtează apelează la simţul umorului.

Citeşte şi: Cristale, pietre şi metale norocoase pentru fiecare zodie în parte

Rac
(22 iunie – 22 iulie)

Racul se desconsideră adeseori, are o autoironie foarte aspră şi un umor ciudat, nu tocmai pe placul tuturor. Sunt expresivi şi au o mimică foarte amuzantă atunci când relatează întâmplări sau poveşti umoristice.
Leu
(23 iulie – 22 august)

Leul cucereşte pe oricine cu simţul său al umorului şi este perfect conştient de această abilitate pe care o posedă. Este capabil să se amuze pe seama oricui şi a oricărei situaţii întâlnite. Adesea exagerează poveştile ca să stârnească râsul celor din compania sa.
Fecioară
(23 august – 22 septembrie)

Fecioara se foloseşte de lamentări simulate ca să stârnească râsul. Fac haz de necaz şi îşi povestesc necazurile într-o manieră foarte amuzantă. E un nativ foarte spiritual, cu un umor inteligent şi sincer.

Balanţă
(23 septembrie – 22 octombrie)

Balanţa are un sarcasm foarte pronunţat şi adoră umorul negru. Ştie să creeze interes cu glumele ei, iar pe măsură ce atmosfera se destinde, ştie să facă pe oricine să râdă în hohote.
Scorpion
(23 octombrie – 22 noiembrie)

Scorpionul este maestrul sarcasmului. Are mereu ceva de spus, iar umorul său caustic trece adeseori drept lipsă de politeţe în rândul persoanelor care nu îl cunosc cu adevărat. Îi place să ironizeze tot ce întâlneşte în cale şi adesea apelează şi la umor de tip pasiv-agresiv.
Săgetător
(23 noiembrie – 21 decembrie)

Săgetătorul este şi el capabil să detensioneze orice situaţie prin glumele şi poveştile sale amuzante. E înzestrat atât cu sarcasm cât şi cu umor observaţional, aşa că devine lesne sufletul petrecerii atunci când se hotărăşte să iasă la rampă.

Capricorn
(22 decembrie – 20 ianuarie)

Capricornul este un maestru al disimulării glumelor. Umorul său e greu de citit, aşa că nu ştii niciodată când glumeşte şi când vorbeşte serios. Asta până ce nu începe şi el să râdă.
Vărsător
(21 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorul este foarte spiritual şi are un umor sincer şi irezistibil. Îi place să se prostească, aşa că nu ezită să o facă în situaţiile amuzante, dar şi în cele tensionate. Ştie foarte bine să dezamorseze momentele tensionate prin umorul său.
Peşti
(19 februarie – 20 martie)

Nativul Peşti spune când glume şi povestioare inofensive, când bancuri foarte îndrăzneţe. Se aprinde uşor, dar nu prea ştie când să se oprească, arată Secretele.