Ce vedete şi-au DISTRUS viaţa şi CARIERA din cauza drogurilor VIDEO

Plăcerea interzisă a drogurilor l-a tentat nu numai pe Florin Salam. Nenumărate vedete autohtone, dar şi din îndepărtatul Hollywood şi-au terfelit celebritatea şi şi-au ruinat carierele din cauza stupefiantelor, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
17 oct. 2013, 06:05
Ce vedete şi-au DISTRUS viaţa şi CARIERA din cauza drogurilor VIDEO

Vedetele autohtone şi-au compromis celebritatea şi şi-au distrus carierele promiţătoare după ce au consumat droguri.

Florin Salam a recunoscut, acum câteva zile, că s-a drogat ca să treacă mai uşor peste pierderea soţiei

„Am consumat droguri, am jucat la casino. Am muncit 10 ani de zile şi într-un an-doi s-a dus tot”, a povestit Florin Salam.

Client fidel al penitenciarelor, rapperul Tudor Sişu a fost închis de câteva ori pentru trafic şi consum de stupefiante.

Fotbalistul Adrian Mutu este un alt nume pe lista celebrităţilor a căror carieră a fost distrusă de droguri. Consumul de cocaină l-a costat contractul pe care-l avea la clubul britanic de fotbal Chelsea şi o amendă de 8 milioane de euro.

Designerul Răzvan Ciobanu a fost la un pas de a-şi pierde toate afacerile, dar şi viaţa, după ce s-a drogat zi de zi, vreme de doi ani

„Din păcate, această perioadă sălbatică din viaţa mea a intervenit prea târziu, la 32 de ani şi a durat doi ani de zile”, a declarat Răzvan Ciobanu.

Pe lista celebrităţilor care au avut probleme cu drogurile se numără şi Ion Ion Ţiriac. Fiul omului de afaceri Ion Ţriac a fost reţinut în 2004, la aeroport, suspectat în dosarul „Cocaina pentru vipuri”.

Starurile de la hollywood le-au inspirat pe vedetele autohtone.

Marilyn Monroe a murit în august 1961, la doar 36 de ani, din cauza unei supradoze de somnifere

Şi cântăreaţa Whitney Houston şi-a distrus imaginea de divă din cauza drogurilor. A murit anul trecut, în februarie, la vârsta de numai 48 de ani.

Amy Whinhouse a murit în 2011 la numai 27 de ani. Presa de peste ocean a speculat că drogurile i-au grăbit sfârşitul.