Cea mai PLAUZIBILĂ DOVADĂ că Yeti există. Vezi ce a descoperit un alpinist în Himalaya FOTO

Un bărbat din Marea Britanie a surprins o imagine inedită în timp ce se afla cu soţia sa pe Himalaya. Astfel, la poalele muntelui, britanicul a găsit urma unei creaturi care aminteşte de Omul Zăpezii, Yeti. Mai mult, specialiştii spun că urma nu pare să fie de urs, ci seamănă mai mult cu cea a unei primate uriaşe.

21 oct. 2013, 16:16

Mike Rees, un bătrân de 73 de ani, a făcut o fotografie inedită în momentul în care se afla cu soţia sa pe un munte din Himalaya. Astfel, cu toate că la început nu s-a gândit că ar putea fi vorba de creatura mitică care cutreieră aceşti munţi, aşa cum susţin localnicii, ulterior a realizat că urma respectivă este aceeaşi cu cea descoperită de un alpinist în anul 1951, potrivit The Sun. 

 Citeşte şi Misterul lui Yeti a fost ELUCIDAT! Vezi ce s-a descoperit în ADN-ul mai multor FIRE de PĂR ale MONSTRULUI

La început nu m-am gândit la asta, dar când am ajuns acasă am realizat despre ce este vorba. Acum cred în Yeti. Are sens să existe, mai ales că oamenii de acolo văd tot timpul astfel de amprente„, a povestit bătrânul la întoarcerea dintr-o excursie pe munte în Nepal.

Mai mult, fotografia a impresionat, de asemenea, cercetătorii, un cunoscut zoolog recunoscând că nu pare să fie „un animal cunoscut”.

Citeşte şi Yeti, filmat în Siberia: Un elev de 11 ani s-a întâlnit cu monstrul zăpezilor în pădure VIDEO

Asta nu este de la un urs deoarece nu se văd urme de gheare. Pare urma unei primate, dar nu a uneia din speciile cunoscute. Dacă există, Yeti pare să fie una dintre marile primate. Cu toate acestea, avem doar fotografia unei amprente. Nu putem elimina supoziţia că ar fi vorba de o farsă„, a explicat Richard Freeman, un cunoscut zoolog.