Cel mai bun truc pentru a scăpa de celulită

Una dintre cele mai mari probleme ale femeilor, celulita poate fi combătută prin această metodă foarte simplă.

26 sept. 2017, 07:17
Cel mai bun truc pentru a scăpa de celulită

Felul în care arată pielea ta este dovada vie a grijii și a stilului tău de viață. Astfel, o viață agitată, stresată, mereu pe fugă cu mese luate târziu sau în fața calculatorului, în timp își vor pune amprenta asupra corpului tău.

Nici viciile nu sunt de ignorat atunci când vorbim despre celulită. Fumatul și consumul zilnic de alcool contribuie substanțial la dezvoltarea aspectului de coajă de portocală.

Sportul, mai mult decât necesar

Activitățile cardio pun sângele în mișcare, ajută la o mai bună oxigenare a celulelor dar și a creierului, mobilizează metabolismul pentru a intensifica procesul de ardere a țesutului adipos și te ajută să dormi mai bine.

Chiar dacă mai faci greșeli culinare, mișcarea este cel mai bun aliat pentru a te bucura de o viață sănătoasă într-un corp sănătos.

Alimentația nesănătoasă, cea mai mare problemă

Uită de produsele de tip fast food sau cele cu preparare rapidă mai ales a produselor congelate.

Introdu în alimentația ta cât mai multe fructe și legume proaspete. Nu te sfii să apelezi și la un mic truc, un elixir de vitamine și minerale atât înainte cât și după fiecare masă pentru a impulsiona organismul să ardă cât mai multe calorii.

Tot ce ai nevoie este să pui într-un blender 1 grapefruit, 2 portocale, sucul de la jumătate de lime verde și 2 centimetri de rădăcină de ghimbir.

Amestecă-le bine și adaugă o măsură de apă. Ceea ce obții trebuie împărțit în două și consumate cu 20 de minute înainte de masă și ulterior la 20 de minute după masă.

Corpul are nevoie de odihnă

Nu mai sări peste orele de somn și uită de prostul obicei de a-ți lua de lucru acasă.

Delimitează foarte bine cele două aspecte, casa ta trebuie să fie un mediu plăcut unde să te poți detașa de tot ce este în decursul zilei. Dacă te confrunți cu episoade de insomnie, asigură-te pe parcursul zilei că ai băut suficientă apă pentru a te menține hidratat, iar seara alege o cină ușoară și nu mai târziu de ora 18.

Dacă nici așa somnul nu vine, apelează la o muzică relaxantă și câteva exerciții de respirație și ulterior la un pahar de lapte cald.

Află cum poți să scapi de vergeturi AICI