Cel mai eficient ingredient împotriva PLĂCII BACTERIENE şi a RESPIRAŢIEI URÂT MIROSITOARE

Pe langa faptul ca sustine detoxifierea corpului, procedeul "tragerii uleiului", denumit in medicina Ayurveda "kavala" sau "gundusha", care vizeaza detoxifierea si eliminarea bacteriilor din corp prin mucoasele din gura, contribuie si la sanatatea orala, intarind si albind dantura.

08 iun. 2016, 12:01
Cel mai eficient ingredient împotriva PLĂCII BACTERIENE şi a RESPIRAŢIEI URÂT MIROSITOARE

Persoanele care au incercat aceasta tehnica sustin ca este de ajutor in bolile dermatologice, artrita, astm, dureri de cap, dereglari hormonale, infectii, scrie secretele.ro.

Citeşte şi Cât de bun este busuiocul pentru organism. Iată ce afecţiuni poate vindeca!

Ce pasi presupune tehnica „tragerii uleiului”?

Este foarte usor: clateste pur si simplu gura cu doua lingurite de ulei vegetal (de cocos, de susan sau de masline) in jur de 20 de minute, apoi scuipa uleiul si clateste gura cu apa. Se recomanda sa pui in aplicare procedeul dimineata inainte de micul dejun, sau seara inainte de culcare.

Instructiuni:

Clateste bine gura cu 1-2 lingurite de ulei vegetal timp de 20 de minute, apoi scuipa uleiul si fa o gargara zdravana cu apa calda. In timpul clatirii, uleiul se ingroasa si devine laptos, asa ca nu te speria atunci cand il scuipi in chiuveta. Dupa clatirea gurii cu apa, spala-te pe dinti ca de obicei.

Citeşte şi Îţi miroase gura? Iată ce soluţii naturiste am găsit pentru tine

La inceput e greu sa tii uleiul in gura tot acest timp, dar dupa cateva zile te vei obisnui. Dar efortul merita din plin! Repetat la intervale regulate, procedeul albeste dintii si imbunatateste considerabil igiena orala!