Au îmbătrânit şi sunt de nerecunoscut. Vezi cum arată acum Peggy Bundy şi Al Bundy

Katey Sagal a devenit celebră interpretând, timp de 10 ani, rolul lui Peggy Bundy, soţia lui Al Bundy din serialul "Familia Bundy". La 16 ani de la încheierea sitcom-ului, Katey Sagal este de nerecunoscut. Cât despre Ed O'Neill, actorul a albit şi s-a îngrăşat.

RomaniaTV.net
12 nov. 2013, 12:22

„Familia Bundy” a fost unul dintre cele mai iubite seriale din România în anii ’90, iar personajele producţiei ne aduceau zâmbetul pe buze prin întâmplările prosteşti, dar cu sâmbure de adevăr.

Cteşte şi: Îl mai ţii minte pe Bud Bundy? Vezi cum arată ACUM – FOTO&VIDEO

Cu o claie de păr roşcat, bijuterii masive şi foarte multe haine mulate, cu animal print, aşa îşi amintesc cei mai mulţi oameni de îndrăgitul personaj Peggy Bundy. În prezent, Katey Sagal, actriţa care a interpretat între 1987 şi 1997 personajul Peggy, este cât se poate de departe de această imagine.

Începând din 2008 este unul dintre protagoniştii serialului „Sons of Anarchy”, care a ajuns la al cincilea sezon.

Pe lângă cariera de actriţă, Katey Sagal a urmat o carieră în muzică. Ea a început să cânte la vârsta de 5 ani şi a făcut parte din grupul „Harlette” timp de trei ani, cântând alături de Bette Midler.

De asemenea, ea a făcut backing-vocal pentru Bob Dylan, Olivia Newton-John, Etta James SAU Tanya Tucker. În 1994 şi-a lansat primul album solo „Well…”, care a fost urmat de al doilea album, în 2004 – „Room”.

Vedeta are la activ două casnicii încheiate prin divorţ. În prezent este soţia creatorului şi scenaristului „Sons of Anarchy”, cu care s-a căsătorit în 2004.

Timp de 10 ani, Ed O’Neill a fost in atentia publicului datorita personajului care l-a facut celebru, Al Bundy. Cu un fizic de invidiat, Ed interpreta in serial rolul unui barbat care avea o familie speciala, cu doi copii, situatiile in care ajungeau acestia reprezentand intotdeauna o sursa de amuzament. Acum, Ed O’Neill este de nerecunoscut.