Cel mai lung meci de padel, jucat de patru români în scop caritabil

Adrian Vodislav, Adrian Barbu, Gabi Moraru și Dan Lazăr au jucat padel, timp de 25 de ore, fără întrerupere, reușind să stabilească un nou record mondial, evenimentul a avut loc în week-end, iar scopul a fost unul caritabil.

RomaniaTV.net
19 sept. 2016, 13:34

„A fost foarte lung, toți patru am trecut prin mai multe stări pe parcursul celor 25 de ore – fie aveam foarte multă energie, fie simțeam că nu mai putem rezista! Ne-au ajutat enorm însă cei care au venit să ne susțină! Vreau să le mulţumesc și celor care au contribuit cu donaţii, cât şi cu încurajări şi sfaturi.” – Adrian Vodislav, jucător de padel.

Jocul din weekend a fost supravegheat de șapte arbitri reprezentanți ai Guinness World Records, care au ținut scorul, s-au asigurat ca au fost respectate regulile Federației Internaționale de Padel și au realizat un raport detaliat, care va fi verificat, împreună cu filmarea integrală a evenimentului. În termen de șase luni, Guinness va da răspunsul final privind recordul mondial.

Cei patru sportivi au avut dreptul să ia câte 90 de secunde de pauză între ghemuri, pentru a se hidrata, pentru a mânca ceva și pentru a se odihni. La sfârșitul unui set, aceștia s-au putut odihni 120 de secunde.

„A fost cu adevarat spectaculos, suntem cu toții foarte fericiți. Cred că acesta este un moment important pentru padel, atât la nivel internațional, cât și în România. Sper că românii vor juca de acum mai mult padel.” – Rafael Darkitos, fondator PadelMania și antrenorul celor patru sportivi pentru acest eveniment.

„Suntem extrem de mândri de Adrian Vodislav și de colegii săi, este extraordinar ce au reușit să facă pentru copii și pentru România. Îi felicităm pentru efort și rezistență și le mulțumim din nou pentru generozitate!” – Gabriela Alexandrescu, Președinte Executiv Salvați Copiii.

Adrian Vodislav, Adrian Barbu, Gabi Moraru și Dan Lazăr au strâns peste 14.000 de lei, atât din donații online, cât și din donații făcute la evenimentul din weekend, prin licitație și biletele la tombolă. Cei care doresc să îi susțină pe sportivi mai pot încă dona prin intermediul platformei Galantom, pe http://salvaticopiii.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=2564&language=en.