Cel mai MARE SECRET al călăului de la Periprava. Alexandru Vişinescu a „torturat-o” până şi pe mama fiului său secret

La numai 24 de ore dupa ce a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare, fel de fel de informatii din viata lui Alexandru Visinescu ies la iveala. Astfel, s-a aflat cel mai bine ascuns secret al tortionarului.

13 feb. 2016, 08:31
Cel mai MARE SECRET al călăului de la Periprava. Alexandru Vişinescu a „torturat-o” până şi pe mama fiului său secret

Pana in urma cu trei ani, putini sunt cei care auzisera de Alexandru Visinescu, scrie cancan.ro. Trimiterea acestuia in judecata pentru crime impotriva umanitatii a scos la iveala povesti de-a dreptul infioratoare, fapte monstruoase savarsite de Visinescu, poreclit „tortionarul”. Acesta a torturat si ucis fara mila zeci de persoane pe vremea in care a fost comandant al penitenciarului Ramnicu Sarat.

Citeşte şi Torţionarul Alexandru Vişinescu, condamnat DEFINITIV la 20 de ani de închisoare UPDATE 

Visinescu tortura detinuti politici, dar si simpli tarani care nu vroiau sa se supuna sistemului. Ii tinea nemancati cu zilele, nu ii lasa sa se inveleasca noaptea, desi in penitenciar era un frig atroce. Ii batea pana aproape de moarte si refuza ca detinutii sa fie dusi la medic.

A avut un fiu secret

Miercuri, Visinescu, in varsta de 90 de ani, a fost condamnat la ani grei de inchisoare, urmand sa isi petreaca ultimele clipe intr-o celula. Au ieşit la iveala informatii uluitoare despre tortionar.

Citeşte şi Torţionarul Ioan Ficior, reacţie la condamnarea lui Alexandru Vişinescu: „Eu nu sunt Vişinescu!” VIDEO

„A avut un fiu cand era foarte tanar, facut cu o studenta la medicina. Visinescu nu l-a vrut, insa, dupa cativa ani, femeia aceea l-a dat in judecata, cerandu-I sa recunoasca baiatul.. Nimeni nu stie ce s-a intamplat mai apoi, totul a fost musamalizat. Se zvoneste ca Visinescu ar fi batut-o atat de tare pe fata incat a facut-o sa isi retraga actiunea de la tribunal si sa plece departe cu copilul. Nimeni nu l-a auzit pe acest om sa pomeneasca vreodata ceva de existenta unui copil”, a declarat o sursa.