Cel mai mare secret al Israelei Vodovoz. Liviu nu îşi mai revine din starea de şoc. Ce s-a întâmplat FOTO

Israela Vodovoz are o silueta de invidiat acum, la cei 74 de ani. Fosta dansatoare n-a fost insa tot timpul la fel de slaba. La un moment dat ajunsese chiar sa cantareasca 150 de kilograme si s-a gandit la sinucidere.

04 ian. 2016, 10:19

In urma cu aproximativ 15 ani, Israela cantarea nici mai mult, nici mai putin de 150 de kilograme, scrie wowbiz.ro. Blonda s-ar fi ingrasat din cauza ca lua un tratament pentru astm. Ajunsa la o asa greutate, din disperare ca nu reusea sa mai scape de kilogramele acumulate, Israela s-a gandit chiar sa se sinucida. Din fericire, nu a recurs la acest gest.

Citeşte şi Israela, părăsită de Liviu, soţul cu zeci de ani mai tânăr. De ce a părăsit domiciliul conjugal

„Am fost model in tinerete. Pe la 44 de ani au inceput niste schimbari hormonale la mine, varsta a treia. Mama mea a avut astm cronic. Am luat un tratament care m-a facut sa inaintez in greutate. Era complicata viata la 150 de kilograme. Nu puteam face nimic, devenisem dintr-o femeie super activa intr-o femeie super carpa. 4 ani am trait cu aceste kilograme, aveam obezitate morbida, o viata de calvar. Dieta nu ajuta pentru ca aveam cortizon in corp si nu puteam slabi, desi nu mancam mult. Am vrut sa ma sinucid atunci, ingreunam viata copiilor mei. Am mers cu masina, am lasat-o la liber si desi era vale s-a oprit masina inainte de un copac. Atunci mi-am dat seama ca Dumnezeu nu vrea asta. Nu mai voiam sa fiu un calvar pentru familia mea” a povestit Israela.

Ulterior, Regina Salsei a decis sa-si faca o operatie ca sa poata slabi. Ea si-a pus un inel la stomac, in 1999, si asa a reusit sa slabeasca 100 de kilograme, in cativa ani.

Citeşte şi Liviu, sotul Israelei, declaraţie INCENDIARĂ. „N-am mai făcut sex cu soţia de….”

„Israela a slabit in cativa ani, dupa ce si-a pus inelul la stomac. Manca foarte putin, doar ciugulea, si foarte des, iar dupa ora 18.00 nu mai manca absolut nimic. Daca ii era foame, bea multa apa. Pe langa asta, Israela a facut dans, salsa, dansa si cate 8 ore pe zi ca sa-si modeleze trupul, sa nu ramana cu piei atarnate sau cu celulita. A avut multa rabdare si se ambitiona spunandu-si ca va reusi. Si asa s-a intamplat. A ajuns la greutatea de 55 de kilograme”, sustin surse din anturajul Israelei.

Culmea, anii au trecut peste ea, iar Regina Salsei are aceeasi greutate.

Israela e casatorita cu Liviu, el fiind mai mic ca ea cu aproximativ 30 de ani.