Cel mai prost hoţ din România este din IAŞI. Furtul de care au râs până şi POLIŢIŞTII

Dumitru Hrinca a ramas fara servciu si s-a gandit cum sa faca rost de bani. Pe 23 martie, prietena lui a plecat la cursuri, iar el a ramas singur in casa. In jurul orei 15:00 a decis sa intre in apartamentul unei vecine in speranta ca va gasi bani sau bunuri de valoare.

25 mai 2017, 06:55
Cel mai prost hoţ din România este din IAŞI. Furtul de care au râs până şi POLIŢIŞTII

„S-a inarmat cu un cutit, si-a pus pe maini manusi din material textil, iar fata si-a acoperit-o cu un tricou de culoare galbena”, au precizat procurorii.

A reusit sa sara din baia apartamentului sau in balconul persoanei vatamate. Aproximativ o ora si jumatate a stat acolo in apartament, insa nu a gasit nici bani, nici bijuterii si nici alte bunuri prea valoroase.

La ora 16:30 victima s-a intors acasa. El a auzit momentul in care ea a descuiat usa si a asteptat-o sa intre dupa care i-a pus mana la gura si cutitul la gat si i-a spus sa nu tipe. I se vedeau doar ochii caprui prin acel tricou legat in jurul capului. Victima s-a speriat foarte tare si a reusit sa tipe o singura data.

„Inculpatul Hrinca Dumitru a tras-o pe persoana vatamata in sufragerie si s-au asezat pe canapea dupa care i-a adresat mai multe intrebari legate de viata sa, persoana vatamata, raspunzandu-i la toate. Inculpatul a sarutat persoana vatamata pe frunte si i-a spus sa nu-i fie frica”, au precizat anchetatorii, conform BZI.

El i-a spus ca este student la Litere, dupa care s-a corectat si i-a spus ca este la Psihologie. De asemenea, i-a spus ca nu vrea sa o violeze sau sa-i faca vreun alt rau ci doar vrea sa primeasca bani sau bunuri pe care sa le poata comercializa.

Nemultumit, hotul i-a cerut victimei sa-i dea ceva de mancare. „Inculpatul a condus-o la frigiderul din bucatarie, a deschis usa si i-a spus sa-i gateasca oua. Aceasta s-a conformat, a facut un ou ochi pe care inculpatul a refuzat sa-l manance spunand ca a vrut doar sa vada daca persoana vatamata are abilitati de gospodina, dandu-si seama ca, pentru a manca, ar fi trebuit sa-si indeparteze tricoul de pe fata”, au completat anchetatorii.

Cand a iesit din apartament, hotul care avea in continuare tricoul pe cap s-a intalnit cu prietena lui. Cei doi au plecat in oras inainte de a veni Politia acolo. Numai ca, inainte de a iesi din apartament, i-au cazut cheiele si cartela in bucatarie. Au fost gasite de politisti!