Cel mai PUTERNIC REMEDIU împotriva CANCERULUI: 4 linguri pe zi şi boala DISPARE

Un cercetător rus, profesorul Hristo Mermersky, a conceput o reţetă care şi-a câştigat denumirea de "remediu revoluţionar" pentru faptul că a vindecat de cancer numeroşi oameni.

22 oct. 2015, 13:34
Cel mai PUTERNIC REMEDIU împotriva CANCERULUI: 4 linguri pe zi şi boala DISPARE
„Acesta este un aliment pentru vindecarea intregului organism, un aliment care are ca efect retragerea cancerului”, sustine profesorul Mermersky, conform secretele.com

 
Secretul consta in faptul ca preparatul curata vasele de sange, rinichii si ficatul, vindeca inima si creste imunitatea. De asemenea, imbunatateste activitatea creierului, sprijina memoria si previne infarctul sau accidentele vasculare cerebrale. Multi oameni sustin cu convingere ca ar fi cel mai eficient remediu impotriva tuturor tipurilor de cancer.

Ingrediente: 15 lamai proaspete, 12 catei de usturoi, 1 kg de miere , 400 de grame de grau incoltit si 400 de grame de nuci proaspete.
 
Preparare:
 
Marunteste impreuna graul incoltit, nucile si usturoiul curatat. Da pe razatoare 5 lamai cu tot cu coaja si amesteca-le cu restul ingredientelor. Stoarce apoi sucul celorlalte 10 lamai si toarna-l peste toate ingredientele, omogenizand bine preparatul. Adauga mierea si mai amesteca totul o vreme cu o lingura de lemn, apoi toarna preparatul obtinut in recipiente de sticla. Depoziteaza recipientele in frigider timp de 3 zile, dupa care poti incepe sa folosesti remediul.
 
Modul de utilizare: consuma preparatul cu 30 de minute inainte de micul dejun, inainte de pranz si seara inainte de culcare. Daca folosesti remediul pentru a combate cancerul, ia cate 2 linguri la fiecare doua ore.
 
Profesorul Mermersky sustine ca reteta garanteaza sanatate si longevitate, trateaza cancerul si tonifiaza si energizeaza corpul.
 
„Acest medicament contine toate vitaminele, sarurile minerale, substantele bioactive, proteinele, carbohidratii si grasimile vegetale necesare corpului. De aceea, sprijina functiile organelor si ale glandelor interne, mentinand corpul sanatos si contribuind la vindecarea completa”, afirma medicul.